keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Punapäät puutarhassa


Puutarhaunelmista tuttu hortonomi ja puutarhatoimittaja Paula Ritanen-Närhi kävi tänään tutustumassa metsäiseen puutarhaani ja teki juttua ensi vuonna ilmestyvään Maalla-lehteen. Tykkään kyllä kovasti kyseisestä lehdestä. Meidän koko perhe lukeekin sitä aina innolla. Todella tyylikäs country-living-julkaisu jossa paljon aitoja koteja ja ihmisiä. Odotan mielenkiinnolla tulevaa juttua ja kiitän sydämellisesti Paulaa mukavasta iltapäivästä. Samoin kuin myös lehden taidokasta kuvaajaa Pekka Holmströmiä joka laittoi minut mm. lymyämään pusikoissa ja luonnostelemaan keijuja :)5 kommenttia :

 1. Vau, kuulostaa jännittävältä! Harmi, kun pitää odottaa ensivuoteen, että saamme nauttia jutusta ja metsäisestä puutarhastasi sen välityksellä. Ihastuttava pikkuriikkinen huvimaja muuten alakuvassa!

  VastaaPoista
 2. Sinulla onkin ollut kiintoisa iltapäivä siellä puutarhassasi. Hyvää kesää edelleenkin.

  VastaaPoista
 3. Maria: niinpä, odottavan aika on pitkä, itse myös mielenkiinnolla odotan että joskus talven aikana pääsen näkemään jutun ja ehkä kuvia :) "Mustikkamajaksi" ristimäni huvimaja oli aikeisemmin pajumaja, joka tuli tiensä päähän. Tänä kesänä tehtiin siihen katto ja paneloinnit.

  Unelma: kiitos, hyvää ja kaunista kesää myös Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Mustikkamajasi on suorastaan herkullinen! Ihana väri siinä ja keinussa. Muistahan sitten kertoa koska on SEN lehden aika, niin voimme kaikki rynnätä kiskalle ostamaan... :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitti Saila! :) Juu, kyllä ilmoittelen. Ilmeisesti se tulee olemaan ensi kevään tai kesän numerossa...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...