sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Puutarhaunelmissa ensiviikolla

Kuva: © YLE / Kristiina Koskinen

Jos joku missasi ohjelman, ensi torstaina 29.7. tulee TV1 kanavalla koostejakso viimevuoden Puutarhaunelmista, tässä jaksossa silloinen puutarhaunelmien kesätoimittaja, rockmuusikkona ja näyttelijänä tunnettu Juha Junttu (kuvassa) ja kuvausryhmä kävivät luonani vierailulla alkukesällä 2008.

Paljon ihanaa palautetta on ohjelmasta ihmisiltä tullut ja tulee vieläkin, juuri tänään viimeksi taas yksi rouva tunnisti Keijumökillä ollessani että "Etkös sä ole ollut telkkarissa ja keijut myös??". Uskomatonta kuinka hyvin täysin vieraat ihmiset muistavat ja tunnistavat. Monesti siinä kehkeytyy samalla paljon luonto- ja puutarha-aiheista jutustelua, mikä on aina mukavaa! :)

Ohjelmaan päädyin/pääsin puolivahingossa sitä kautta kun aikanaan olin jäsenenä Suomalaisessa kirjakerhossa, jonka nettisivuilla pyydettiin kerhon jäseniä lähettämään toimittaja Paula Ritanen-Närhille kuvia omista puutarhoista. Sieltä Paula pihapiirini bongasi ja kysyi olisinko kiinnostunut tulla ohjelmaan yhdeksi kohteeksi. Se oli iso ja kiva ylläri koska olen katsonut ohjelmaa varmaan niin kauan kun se on telkusta tullut :)

4 kommenttia :

 1. Hei joo, kiitos kun kerroit! Pistänpä heti kalenteriin. Ja sinun piti myös muistuttaa jostakin, oliko se lehtiartikkeli, mihin sun puutarha tulee, sitten joskus...

  VastaaPoista
 2. Se juttu tulee sitten vasta ensi keväänä tai kesänä Maalla-lehteen :)

  VastaaPoista
 3. Hei, kyllä oli kiva nähdä sinun puutarhaasi "livenä" - ihana metsäinen,kivinen satupuutarha. Voin hyvin kuvitella miten mukava siellä on puuhailla ja raataakin. Eikä pidä paikkaansa että vain vanhemmat ihmiset olisivat hurahtaneita puutarhoihin. Nauttikaamme pihoistamme!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Piitu! Samaa mieltä olen, kyllä paljon on nuorempaakin väkeä jotka osaavat nauttia luonnosta ja puutarhassa puuhastelusta :) Nautitaan, ja iloitaan kun on kesää vielä jäljellä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...