torstai 6. kesäkuuta 2013

Kukkia ja verhoja


Taisivat kukkakeijut lukea ajatukseni toissapäivänä kun kylän tehtaamme ohi mennessäni katselin tien vieressä olevaa rusokuusama-aitaa ja ihailin sen runsaita kukkia. Mielessäni ajattelin että voi kun saisi tuosta yhden oksan pihistää maljakkoon. Seuraavana päivänä miehet olivat leikanneet pätkän aitaa kokonaan matalaksi koska se oli peittänyt risteyksen näkyvyyttä. Kukkivat oksakasat menivät uimaranannalle juhannuskokkoon polttorisuiksi. Hieman hymyilivät kun minä oksasaksien kanssa kävin kokkoa verottamassa ja kannoin kotiin sylillisen kukkivia oksia :) Täällä ne nyt kukkivat, pienen "villani" ovenpielessä suuressa muovisavissa.


Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, kirppariverhot pääsivät vihdoin ikkunaan ja tänään laitettiin paikoilleen ikkunoiden päälle pienet lipat, valkoisilla kulmaraudoilla koristeltuina.


Huvimajaan puolestaan laitoin pitsireunaiset 1,50 € verhot jotka toimivat samalla mukavina hyttysverkkoina. Pitsiliina myös kirppikseltä tietysti parilla eurolla ;)


Samoin kaksi sinistä tuikkulyhtyä jotka oli 1€ /kpl.


Tänään iltapäivällä karkasin taas kirppikselle kuin villihamsteri konsanaan ja ostin 6 kpl IHANIA romanttisia orvokkikahvikuppeja kultareunuksilla 6 € (kahvikuppejahan tietysti aina tarvii, ensiviikollakin vieraita tulossa...), 2 lyhtyä yht. 2,50 € ja parit koristeelliset lasikulhot joita aion hyödyntää vaikkapa kukka-asetelmissa. Niin se vaan on että toisen romu voi olla toisen aarre, ja tällä tytöllä on taas aivan lottovoittajafiilis! ;) 


Aidan vierellä tornionlaaksonruusu availee jo ensimmäistä nuppuaan.


Tulppaanien aika alkaa valitettavasti olla jo ohi, mutta muutaman sain vielä napsaistua kielojen kavereiksi :) Näihin tunnelmiin päätän, kielontuoksuista loppuviikkoa ja tulevaa kesälomaa odotellessa! ♥ :)

7 kommenttia :

  1. Huah...ihanat kuvat...
    Mahtavat oksat kuusamaa, toivottavasti kukat aukeat....:)

    VastaaPoista
  2. Tuo huvimaja kaunistuu päivä päivältä! Upeaa.

    VastaaPoista
  3. Mikä onni, että osuit kohdalle juuri sopivasti ja havaitsit oksat - mahtava pensas!

    Kauniita yksityiskohtia ja selvästikin myös edullisia löytöinä. Näin se pitää kirpparilla mennäkin, eikös.

    VastaaPoista
  4. Löysin hiljattain blogisi (lehtijutun jäljiltä) ja voi, miten kauniita kuvia sinulla on. Ja ihana kissa. Ja aivan syötävän suloinen huvimaja. Kaunista kesän jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Voi miten kaunista! Tuo sininen mökkisi on kertakaikkiaan hurmaava!

    VastaaPoista
  6. Ihania löytöjä ja nuo verhot, valkoiset pitsiverhot ovat vain niin kauniita !!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...