lauantai 2. marraskuuta 2013

Pyhäinpäivän iltana - ilo irti pimeydestä

Sain tuossa taannoin kutsun "Ilo irti pimeydestä" -haasteeseen eräältä asiakkaaltani. Oli siis aika sytyttää pihavalot, tuikut, ulkotulet ym. tänään 2.11. klo 16-18 välillä, tavoitteena tuoda kaikille valoa kaamokseen. Kutsu on kuulema Facebookissa levinnyt laajalle ja kaukaisimmat mukaan ilmoittautuneet ovat Karigasniemeltä ja jopa Ruotsista. Kovin oli kylänraitilla ja pihoilla tänään pimeää, mutta hautausmaalla kynttilämeri välkehti kauniisti kun kävin siskon kanssa muutaman kynttilän viemässä hautausmaalle. Sytytin myös kaikkiin piha- ja aitalyhtyihin kynttilät.

Villa Sini sai myös omat tunnelmavalonsa. Nuo kaksi valokappaa löytyivät joskus jouluvalojen poistomyynnistä. Paketissa oli ruksi "lämmin valkoinen" mutta valot olivat kaikkea muuta kuin lämpöiset. Karsastan kylmiä ja hieman sinisävyisiä jouluvaloja ja näitä yritin viime vuonna kuuseen sovitella, mutta nyt ne kieltämättä löysivät oman paikkansa. Siniin ne sopivat mielestäni aika suloisesti. Hieman kimmeltävää "valopitsiä" räystäille :)


Hänen majesteettinsa pyysi myös välittämään pehmoiset terveisensä kaikille uskollisille alamaisille. Mukavaa viikonloppua! ♥


20 kommenttia :

 1. Onpa ihana tuo sinun Villa Sinisi ♥ Mutta ihanin on kyllä Mimma ♥♥♥♥
  Meidän kisuilla on leivinuunipäälläloikoiluvuorot, kaksi mahtuu sopuisasti kerralla, mutta eivät sentään kaikki samanaikaisesti.....
  Minäkin etsin aina sellaisia "vanhanaikaisen" värisiä valojuttuja. Tuo lämmin valkoinen on tosiaan niin kylmä valkoinen kuin vaan voi olla. Mutta sellaiset valot joissa lukee "kirkas" ovat juuri niitä oikean värisiä.
  Valoisaa pyhäinpäivän iltaa sinulle ja Mimmalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥♥♥ Leivinuunin päällinen on varmasti paras paikka. Mimmakin rakastaa olohuoneen takan päällystä, mutta nyt ei ole tarvinut paljon sitä lämmittää kun lämpöpumpulla homma hoituu helpommin :) Juu, noissa valoissa oli vaan virhe sen värin suhteen, mutta eipä se tässä haittaa, sinisyys korostuu ;) Kiitos, Mimman kanssa lähetämme iloa ja valoa teillekin!

   Poista
 2. Hänen majesteettinsa on syötävän suloinen!
  Valoja tosiaan tarvitaan, huuh mikä pimeys, kun siirryttiin normaaliaikaan. Minusta saataisiin aina pysyä kesäajassa, vaikka vähäistähän tuo tunti sinne tai tänne on, kun on niin hitsin lyhyt päivä! Ääh. No puolen vuoden kuluttua on jo helpompaa...
  Valoja tosiaan tarvitaan nyt eikä vasta jouluna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimma sanoo *purrrpurr* ja paistattelee valokeilassa ;) Sanos muuta, kellojen siirron kyllä huomasi välittömästi. Jossain lehdessä joku terapeuttikin sanoi että ihmisten tulisi Suomessa käyttää enemmän syysvaloja iltojen piristykseksi koska nyt niitä juuri tarvitaan! Mieluummin aloitan nyt aikaisemmin ja otan loppiaisena kaikki pois. Alkuvuosi on kuitenkin valoisampaa aikaa, kiitos valkoisen lumen.

   Poista
 3. Oooooo!!! Upeaa!!! Huikeat valot, ihana tunnelma... Kaunista. Ja voi mikä söpöläinen Villa!

  VastaaPoista
 4. Upeita valoja!
  Märkyys ja pimeys todellakin vievät voimat. Olen sytytellyt lyhtyjä pimeyteen ja ne vähän lohduttavat...
  Onko sinulla lyhty)sarja vai oikeita lyhtyjä aidan päällä?
  Hieno haaste - talvivaloja todella tarvitaan! Jos haluat inspiroida muitakin, käy lisäämässä blogitekstisi linkki karolinan puutarha blogiin jossa on talvivalo-linkkilista...
  Hyvää Pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat aivan oikeita lyhtyjä. Löytyi kerran tarjouksesta mustia maapiikillä olevia hautalyhtyjä joissa ei ollut mitään ristejä tai muita vastaavia kuvioita, ihan peruslyhdyt, joten piikit vaan sahattiin lyhyemmiksi ja porattiin reiät aitatolppaan. Tulee aina juhlan tuntu kun pyhäinpäivänä, pikkujouluna, itsenäisyyspäivänä, jouluaattona ja uutena vuotena sytytän kynttilät. Toki joskus muulloinkin... Kiitos vinkistä, kävin lisäämässä linkin :) Samoin sinulle!

   Poista
  2. Kiitos linkistä,
   siis aivan upea idea nuo lyhdyt! Voin kuvitella miten juhlava!
   En vain heti kuvasta tajunnut että miten ne on tehty! Olet taitava!

   Poista
 5. Kumarrus kuningattarelle :)

  Ihanat nuo sun aitavalot, meimasin kysyäkin niistä, mutta vastasitkin jo tuossa yllä! Mainio idea ja varmasti livenä ihan huikean näköistä. Eikä yhtään hassummat nuo kylmät valotkaan VillaSinissä, sinne sopii hyvin.
  Mulla on vielä Lillan pihalla aurinkokennovaloja siellä täällä, meinasin tänään napsia pois, mutta ajattelin että olkoon siellä - ei ne siellä leipää pyydä! Jos edes joku tuikku pimeydessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on kirkas aurinkokenno -valosarja kasvihuoneessa, mutta eipä se ole enää latautunut vähään aikaan täällä pimeässä :)

   Poista
 6. Ihastuttava VilliSini kauniisti valaistuna ja mikä aita!!! Kyllä monen ohikulkijan katse ihaillen pihaanne kääntyy!

  VastaaPoista
 7. Todella ihana tuo Villa Sini ja tuo aita...:)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania nuo valosi, VillaSinin "reunuspitsit" ja aitalyhdyt.

  VastaaPoista
 9. Kaunista, kaunista! Kaikki lisävalo on tervetullutta näin pimeänä vuodenaikana!

  VastaaPoista
 10. Vau vau ja vielä kerran wau! (viimenen oikeen tuplaveellä) :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos ihanista kommenteista :) ja Tealle oikein tuplaveestäkin :D

  VastaaPoista
 12. Kauniita kuvia ja kissasi on aivan mahtava.

  VastaaPoista
 13. Todella kaunista. Kertakaikkiaan KAUNISTA. Itse ollaan tehty vaarin kanssa vasta alustavat työt jouluvalaistuksen suhteen. Jos aika riittää niin ensiviikonlopulla mekin päästään jo itse asiaan.
  Joulun odotusta, se on ihanaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...