perjantai 1. marraskuuta 2013

Valoja pimeään

Joku saattaa tässä vaiheessa ajatella että nyt tuo joulufriikki on lopulisesti seonnut, mutta jos leikitään halloweenin hengessä että nämä ovat syysvalot naamiaisasussa, jooko? ;) Yritin miettiä paikkaa syksyisille tunnelmavaloille, mutta vaihtoehtoina oli vain kuusia ja männynrunkoja, joten tähän päädyin.


Iltojen yhä aikaisemmin hiipivä pimeys alkoi rassata joten tyrkkäsin töpselin seinään ja nyt on keskellä pihaa kolmemetrinen valovuori. Johan helpotti kummasti. Pienen Villan räystäilläkin on jo valokappa roikkumassa. Eivät nämä valot tähän lopu, joten loput syttyvät sitten lähempänä joulukuuta. Ikkunasta huomasin että kyllä muutama auto hieman jarrutti kohdalla. Järkytyksestä vai ihastuksesta, sitä emme ehkä koskaan saa tietää, mutta nyt on ainakin tällä kylällä epävirallinen joulunavaus suoritettu ;)

Jotta ei aivan jouluiseksi menisi, niin tämän syksyisemmän kuvan myötä tunnelmallista pyhäinpäiväviikonloppua. Sytytellään kynttilöitä ja annetaan pihojemme ja hautausmaiden loistaa suurena valomerenä.


16 kommenttia :

 1. Ihanat nuo pikkukurpitsat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä söpöjä :) Ei Halloweenia ilman kurpitsoja!

   Poista
 2. Oih, kaunis halloweenkuusi ;) Kyllä nyt saa jo hurahtaa...!

  VastaaPoista
 3. Meillä päin on jo aika monessa pihassa valoja. Kauniitahan ne ovat pimeydessä.
  Itsekin katsastelin viikolla meidän valot. Miten ne voivatkin irtisanoa palamissopimuksensa edellisen poisottamisen ja uuden käytön välillä???? Eilen oli sitten lamppuostojen paikka ja tänään olisi tarkoitus uutta tunnelmaa pihamaalle viritellä.....
  Tunnelmallista pyhäinpäivää ja joulun odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä päin ei ole vielä muualla valoja näkynyt (paitsi siskollani). Hienoa että uudet valot löytyivät, valojen virittely on niin mukavaa puuhaa ja paljon kivempi tehdä se nyt kuin myöhemmin mahdollisesti pakkasessa sormet kohmeessa :)

   Poista
 4. On oikea aika sytyttää valoa pimeään. Niin täälläkin!
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kyllä todella tympii märkä ja pimeys... Yritän itsekin saada pian aikaiseksi talvivalojen virittelyn.
  Hieno valoviritys! Menikö monta metriä ledi-valoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tuossa varmaan 40m on. Siinä on 2 rautakaupasta ostettua isompaa valosarjaa (en enää muista merkkiä) joita saa liitettyä toisiinsa ketjuksi, näissä on isommat lamput kun esim. normaaleissa Airamin ulkovalosarjoissa. Sitten on myös 2 x 100 ledin Royal-sarjaa jotka ovat melkein samanlaiset kuin nuo toiset, tilasin Hollannista kun sieltä sai edullisesti, puolet halvemmalla ja niitä voi liittää toisiinsa 15 sarjaa halutessaan, eli parhaimmillaan 1500 lamppua :-D

   Poista
 6. Näyttää niin ihanalta! Hyvää pyhäpäivää!♥

  VastaaPoista
 7. No onhan se vähän jouluinen mutta mitä sitten!
  Pimeyteen tarvitaan valoa! Ja hymyjä :)
  Ja ennekaikkea niitä hidastelevia autoja!

  Ja kevät on ennenkuin me huomataankaan... : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D eli joulunaikaa pitää aikaistaa jotta tunnelmasta ehtii nauttia!

   Poista
 8. Pari talvea sitten, silloisen työmatkan varrella yhdessä isossa kuusessa oli kynttilät, muuten tie oli pimeä ja ne valot ilahduttivat minua niin, että suunnittelin vieväni kiitoskortin talon postilaatikkoon. Ikävä kyllä, postilaatikoita oli monta, enkä tiennyt, minkä niminen se kuusen omistava talo oli, joten kiitos jäi viemättä perille!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...