lauantai 3. toukokuuta 2014

Räntäpäivän piristykseksi


Aamulla heräsin massiivisen raekuuron ropinaan. Välillä aurinkokin päivällä näyttäytyi, mutta nyt sataa taivaan täydeltä jättimäisiä - siis TODELLA isoja räntäklönttejä. Vartin aikana on satanut enemmän valkeaa kuin koko viime talvena! Toivoin että puutarha saisi hieman vettä kuivan alkukevään jälkeen. No, vettähän tuokin on jossain muodossa ;) Räntäsateen aiheuttamaa kevätmasennusta torjumaan, tykitetäänpä muutamia värikkäitä kukkakuvia menneiden vuosien kevät- ja kesäarkistoista. Tämä aika on vielä onneksi edessä...

Mukavaa lauantai-iltaa ♥


11 kommenttia :

 1. Tsemppiä räntäpäivään! Toivotaan, että se kastelee ja ei tee tuhoja.
  Ihanat tsemppikuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä ei tilanne äitynyt sentään niin "pahaksi" kuin sinulla siellä saaressa. Eli ihan valkoista peitettä ei ehtinyt lopulta kuitenkaan tulla :)

   Poista
 2. Kyllä namä ihanat kukkakuvat piristävät kummasti..:)

  VastaaPoista
 3. Kukka poikineen :)
  Täällä ei ole räntää tullut, mutta rakeita kolme kertaa :/

  VastaaPoista
 4. Oi, mahtavaa tykitystä! Täällä on satanut kans tänään useita raekuuroja ja ollut tosi kylmä tuuli. Tarpeeksi vettä/rakeita ei kuitenkaan ole tullut. Harmi luonnon kannalta!

  VastaaPoista
 5. Ihanat nuo vaaleankeltaiset ja valkoiset narsissit. Upeat massat!

  VastaaPoista
 6. Aah, narsisseja ja onkohan tuo ensimmäinen assyrianpikarililja? Hyvä että sataa edes jotain, täällä ehkä huomenna samanmoinen sää. Kuivaa on, niin kuivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musitaakseni se oli - ensimmäinen ja viimeinen... Ei enää kukkinut toista kerta vaan katosi.
   Niinpä, täytyy pian jatkaa puutarhaletkun kanssa suhimista.

   Poista
 7. Meillä satoi vappuaamuna räntää ja on ollut todella kylmää. Huomenna ehkä sataa, toivottavasti tulee vetenä! Todella ihastuttavia kuvia! Narsisseja odotellessa, mukavaa toukokuun jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille kommenteista, mukavaa että kuvat piristivät teitäkin ♥ Ihanaa toukokuuta - se on yleensä ollut aina ihan paras kevätkuukausi.

  VastaaPoista
 9. Ihania piristyskuvia ; )
  Meillä on etupäässä satanut vesiräntää. Mikä on sikäli kivaa, ettei tarvitse kastella kylvöksiä pihalla.
  Loppuviikosta lämpiää ja kun aurinko alkaa taas paistaa, niin hurja määrä sipulikukkia aukaisee kukkansa... mahtavaa : )

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...