keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Keittiön uusi (vanha) tapetti ♥Keittiö on tässä viime helmikuusta lähtien pikkuhiljaa muuttunut. Tiedättehän kun yhden paikan laittaa uusiksi, sitten pistää silmään joku toinen kohta ja kappas vaan kohta on kaikki muuttunut! Nyt tosin tunnelma on ainakin omaan silmääni rauhallinen ja jopa kepeä. Viimeinen asia joka jäi silmään tökkimään oli kaappien välissä oleva tapetti. Se sopi aikaisemmin hyvin viininpunaisten seinien kanssa, mutta seinien ja kaappien muututtua puhtaanvalkoisiksi, tapetin vaalea taustasävy näytti jotenkin kellastuneelle. Netissä sitten katselin ja tuumailin eri tapetteja eikä mikään oikein innostanut. Sitten välähti ja kipitin siltä istumalta yläkertaan varastoa tonkimaan.

Sain vuosia sitten eräältä nyt jo edesmenneeltä tuttavarouvalta (jonka kanssa kasvejakin vaihdeltiin) laatikollisen vanhoja 60-luvun Winter paperitapetinjämiä koska hänellä ei ollut niille mitään käyttöä. Laatikosta löytyi yksi vajaa rulla juuri sellaista tapettia joka sopi keittiöön täydellisesti. Mittasin rullassa olevan tapetin ja se nipin napin riitti, pari pientä palaa jäi yli.


Tämä uudistus oli siis aivan ilmainen ja nopea päivitys keittiölle joka teki kuitenkin suuren muutoksen. Tulipa samalla myös pleksitkin pestyä oikein kunnolla.


Kirpparilta saalistin pari päivää sitten ihanan suuren viherävän maljakon 7€ hintaan. Kyljessä on tarra jossa lukee italiaksi Toscanan lasitaiteilijoiden yhdistys. Onko lie joku tuliaisina tuonut tai saanut maljakon. Itse en kyllä noin kauniin värisestä maljakosta raaskisi luopua :) Ostoksista puheen ollen...


Siskolta sain taannoin synttärilahjana lahjakortin Coloreen ♥ Niin paljon ihania juttuja siellä on, että valinta oli pitkä ja vaikea. Laitetaanpa nyt niistäkin ostoksista pari kuvaa jotta systerikin näkee mitä hän minulle tietämättään osti ;) hih! Vaikka en ole laukkufriikki, tätä Ricen kassia en voinut vastustaa. Mintunvihreä leipälaatikko tuli myös tarpeeseen koska toisessa leipälaatikossa säilytän mausteita (tosi loogista eikö vaan). Termoskannujahan ei koskaan voi olla liikaa kun ystävät poikkeavat puutarhakahville/teelle ;)


Taidanpa käydä poimimassa pöydälle vielä kimpullisen lemmikkejä ja kieloja jotka ovat juuri avautuneet. Aurinkoista iltaa! ♥

14 kommenttia :

 1. Kaunis tapetti ja tuo laukku ON ihana...ja termaritkin..:)

  VastaaPoista
 2. Tapetti on kerrassaan hurmaava! Samoin laukku ja suloiset termarit.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuli keittiöstäsi tapettiuudistuksen myötä!!! Kiva, että löysit lahjakortille käyttöä! Ihania juttuja sieltä löysit!

  VastaaPoista
 4. Keittiösi on kuin sadusta! Aivan ihana :)

  VastaaPoista
 5. Mä täällä vaan huokailen noille sun kaikille ihanuuksille, kaunista :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ♥ keittiö on kodin sydän, ainakin minun mielestäni :)

  VastaaPoista
 7. Ihania astioita se siskosi "osasi" sinulle ostaa. Lahjakortit on kiva lahja! Kaunis tuo keittiösi on, vaikka kaunis oli se punainenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän kyllä osaa! ♥ Aina olen rakkaalta isosiskolta saanut vaikka mitä ihanuuksia, tykätään monesti niin samoista asioista. Punainen oli ihan kiva, mutta kyllä vaan vaihtelu virkistää! :D

   Poista
 8. Sinun kotisi on kyllä kuin... kuin... kuin karkki! Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt on ollut pari vuotta joku ihmeen pastellikausi meneillään, saa nähdä kauanko se kestää :)

   Poista
 9. Ihana keittiö ja ihana blogisi, lukijakai jään :)

  VastaaPoista
 10. Voi, ihanalta näyttää! Jään lukijaksi :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...