torstai 4. syyskuuta 2014

Suuri pehmopostaus!Ylisöpöpehmovaroitus annettakoon!
Syyskuu on tässä kodissa juhlakuukausi! Loppukuusta tulee kolme vuotta yhteiseloa täyteen Mimman kanssa ♥ Halusin muistaa parasta ystävääni jollain hänelle mieluisalla tavalla ja kun näin tämän tekoturkispeiton, heräteostos oli siinä! Enhän minä itse toki unelmanpehmeästä torkkupeitosta välitä näin kolean syksyn tullen, (enhän toki) täysin Mimmaa varten sen hankin!


Aikanaan ompelin Mimmalle ennen hänen tuloaan, pienen tyynyn tekoturkiksesta ja vielä tänäkin päivänä se on kovassa leipomiskäytössä tassujen alla ikkunanlautapedillä, vaikka se näyttääkin jo aivan räjähtäneeltä. Uusi torkkupeitto piti tarkkaan haistella ja sen jälkeen alkoikin ringissä tepasteleminen ja kehräyksen säestämä armoton leipominen. Peitto oli hetkessä otettu omaksi ja niin mukavaksi todettu, että ihan alkoi nukuttaa.


Vaikka niin ihana unelmapeitto onkin, ei mennyt kauaa kun löysin Majesteetin lempipaikaltaan...

...sohvalta villatakkiini kehräämässä.

7 kommenttia :

 1. Ihana Mimmuliini!!! Toi eka kuva on paras ;)

  VastaaPoista
 2. Vallan hurrrrrmaavat kuvat! Ei näitä voi olla liikaa!!! :)

  VastaaPoista
 3. Loistava lahja parhaalle ystävälle! Toki on ymmärrettävää, että mamman villatakki on kuitenkin paras. Siinä on mamman tuoksu.

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuus, molemmat pehmikset Mimma ja peitto. Kuudennessa kuvassa karvanyrkki alkaa osoittaa kyllästymisen merkkejä kuvaukseen...vai?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...