tiistai 14. lokakuuta 2014

Toimiston piristys - magnoliatapetti!
Viimepäivinä on jostain syystä jouluttanut aivan vietävästi, mutta eipä se tunnu ainakaan meikäläisen tapettivalinnoissa näkyvän. Tietokoneella tulee oltua paljon töitä tehdessä ja yritystä pyörittäessä. Kyllästyin totaalisesti tietokoneen takana olevaan valkoiseen seinään joka oli aika ankea, se kaipasi piristystä ja nyt on kyllä auringonpaiste tullut tähän huoneeseen! Pari rullaa paperitapettia matkasi Englanninmaalta 14€/rulla ja kahdella rullalla pärjäsin. Uskon että tämä muutos lisää työtehoa ja inspiraatiota huomattavasti. Ainoa vaara tässä toki on se, että tulee näytön sijasta katseltua vain kukkasia... ;)

16 kommenttia :

 1. Ihanaa pirteyttä syksyn harmauden keskelle ja onhan toi paljon parempi kuin tylsä valkoinen seinä. Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo magnoliatapetti, aivan mahtava !

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kirsi ja Pepi, nyt on kyllä joku vihreä kausi täällä menossa :)

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. IIIIIIIHANAAAAAA!!!! WAU WAU WAU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin että olisi varmaan myös ihan sun makuun ;)

   Poista
 6. magnoliankukka on niin kaunis yksinkertaisuudessaan!Äitini pihassa kukki tänä kesänä tämä pieni pensas,joka on talvehtinut hyvin.Peitimme sen hellästi pudonneilla lehdillä ruususen uneen kevään heräämistä odottamaan...

  VastaaPoista
 7. Hehkuva oli ensimmäinen sana joka tuli mieleen. Ihana tapetti! Tuota katsellessa ei varmasti joulu pyöri mielessä, mutta ihanaa inspiraatiota se varmasti tuo.
  Muuten: kirjani "Rauhankadun talo" ilmestyi vihdoin tänään (luultavasti ensi viikolla kaupoissa). Vihdoin, sillä tulevana viikonloppuna on markkinat, joille olen menossa sitä myymään!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Jaana!

  Kiisu: Oi, mikä ilo ja juhlahetki että oli talvehtinut! Itsekin sellaisen istuttaisin jos täällä kestäisi ja sopiva paikka olisi :) nyt on vain tyydyttävä kukkiin tapetissa ;).

  Mahtavaa Eija, paljon onnea ja menestystä kirjallesi!! <3 Juuri yhtenä päivänä ajattelinkin että onkohan se jo ilmestynyt. Olosi on varmasti helpottunut ja onnellinen kun on vihdoin kirja kädessä :)

  VastaaPoista
 9. Valtaisan upea..ihana! Nykyisin näkee vain harmaanmustavalkoisa tapetteja sisustus blokeissa ja lehdissä. Onnistunut valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näkee... Mä en oikein niistä innostu. Kerran yritin innostua siitä tyylistä ja maalasin tämän huoneen beigehtävän harmaaksi, se oli masentava näky :D (mun mielestä).

   Poista
 10. Voi vautsi sentään, miten ihana muutos!!! Kotisi on niin ihanan lämminhenkinen ja puutarhasta upeasti inspiraatiota saanut, oikea pikku-Englanti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maria <3 Olen tässä pikkuhiljaa tajunnut että kun puutarhassa kukkien keskellä olo tekee aina hyvän mielen, pitää luoda se sa sama tunne myös sisälle! :)

   Poista
 11. Aikas upea! Sopii täydellisesti tuohon työpöydän taakse. Jännää, että pidän näistä suurista kuoseista toisten seinillä ja rullalla, mutta en osaisi laittaa sitä omaan kotiin. Ostin kuviolliset verhot ja jaksoin katsoa niitä kokonaisen päivän ja vaihdoin ne pois. Nyt mietin niille muuta käyttöä:D

  VastaaPoista
 12. Kyllä on minun makuiseni tapetit, keittiöön tekisi mieleni uusia, pirteitä tapetteja ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...