torstai 29. tammikuuta 2015

Kevätunelmia tammikuussaIhana ystävältä saatu amaryllis teki kolme kukkavanaa josta viimeinen on parhaillaan vielä kukassa. Vaaleanpunaisten tulppaanien kaverina on se kovin keväisen näköinen. Syksystä asti jääkaapissa ollut paperipussillinen kevätkurjenmiekkoja (Iris reticulata ´Harmony´) oli ihana löytö. Mikä piristys olikaan nähdä aamulla ensimmäinen niistä kukassa. Tuomen oksiakin on jo maljakossa ja toiveissa on josko valkoisia kukkivia oksia saisi pian ihailla. Tuomen oksien on sanottu karkoittavan jyrsijöitä ja jäniksiä. No, Mimma ei olekaan kumpikaan niistä. Toivotaan että oksat säilyvät elossa liialta hampaiden teroitukselta... ;)

11 kommenttia :

 1. Hih :-D Hyvä, että Mimma demonstroi olevansa kaikkea muuta kuin jyrsijä!
  Ihanan keväistä, voi ihanuus noita kukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :-D Mimma on enemmänkin ominaisuuksiltaan näykkijä.

   Poista
 2. Hellalla kukkii ihanan keväisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullakin oli aivan superihanat krookukset! ♥

   Poista
 3. Hellan lämmössä niin rentoina kukkasesi...huisin hieno tuo orvokkikannu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole tätä hellaa lämmitetty, voisi kukat äkiä olla raatoina ;) tuo keittiön hella on niin ongelmallinen ja savuttava että siinä tulee harvemmin tulta pidettyä. Kiitos, orvokkikannun maalasin vuosia sitten posliinimaalauksessa.

   Poista
 4. Suloisen keväistä...ainakin kun katselee vain kuvia eikä ikkunasta pihalle!
  Nuo tulppaanit on hurmaavia kun ne retkottaa pitkässä varressa, mulla meni jo liki pöytää joten pätkin varret ja poistin huonot lehdet - ja taas ne on kuin uusia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Pinterestiäkin tulee melko ahkerasti silmäiltyä. ;)
   Kuinka talvesta selviäisikään ilman muutamaa tulppaanikimppua? ♥

   Poista
 5. Hempeän keväinen tunnelma! Ihanat vaaleanpunaiset tulput! Täällä ei ole kaupoissa ollut vaaleanpunaisia keltaisia ja oransseja vaan, höh!
  Mimma ei selvästikään ole mikään jyrsijä! Meilläkin kaikki maljakkoon tuodut oksat ovat aina hetken päästä levällään pöydällä. Aika vilkkaita nämä keväiset oksat, etten sanoisi.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat kyllä harvinaisen hempeitä ja joukossa taisi olla jopa yksi vihreäraitatulppaani. Itse kaipailisin kauppoihin enemmän papukaijatulppaaneita :)
   Heh, niin ne katit ehtii kaikkea puuhastella. Mimma ei ole toistaiseksi levitellyt, suupielellä pitää hangata ja välillä nuuskia niin että silmu on sieraimessa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...