maanantai 25. toukokuuta 2015

Hillitön, ihana kevät!


Eihän tuolta malttaisi ollenkaan sisälle tulla, saatikka koneen äärelle, mutta kai sitä on yöt sisätiloissa vietettävä ;) Sen verran pysähdyin että maltoin muutamia kuvia ottaa. Tässä hieman kuvatykitystä miltä pihalla parhaillaan pihalla näyttää. Oi tulppaanit, kuinka teitä on odoteltu... ♥



Liljatulppaanit ovat myöhäisiä tulppaaneita joten ne ilahduttavat varmaankin taas vasta kesäkuun puolella. Nautinto kestää pitempään... Etualalla vanhoja ja hieman jo pieneksi käyneitä ´Purissima´-tulppaaneita.


´Thalia´-narsissi ja taustalla triumph-tulppaanit ´Candy Prince´ ja ´Mistress´ aika hempeä prinssi, aivan ihana hieman laventeliin taittuva pinkki joka ei ehkä ihan näissä kuvissa tule oikeuksiinsa..




Ihana kerrattukukkainen narsissi, jonka nimeä en tosin tiedä kun tuli sekoituspussista. Sinisiä ja valkoisia helmililjoja...


Kirjopikarililjoja istutin 100kpl pussillisen joista lähes kaikki ovat purppuranpunaisia, joukossa taitaa olla kaksi tai kolme valkoista :) 


 Tässä pitkään ja hartaasti odottamani "vaaleanpunatorvinen narsissi". Joopa joo... Oli hieman tuotekuvaa näemmä photoshoppailtu, sillä tuota ei kyllä voi vaaleanpunaiseksi sanoa leikillänkään :D mutta ei haittaa, nätti se silti on... Melkein kuin nämäkin...




Varjopuutarhan porttiin on nyt viritelty amppelit "nyörihissillä" eli vahvaa kengännauhanyöriä joka kulkee ja ohjautuu pienten lenkkikoukkujen kautta kulmatolpan taakse. Sillä tavoin saan hilata amppelit alas aina kastelua varten kun ei tuonne yli pariin metriin muuten minunlaiseni hobitti yltäisi. Haaveena on että tuosta tulisi kesällä vuolaana roikkuva kasviputous. Istutin amppeliin pari murattia ja hopeaputousta. Kovin ovat vielä pieniä.



Kevätvuohenjuurta pukkaa perunamaan takaa :) näin aurinkoisesti kukkivat vaikka kovin on varjoisa paikka. Se on kyllä helppo ja kiitollinen perenna.


 ´Makamik´ koristeomenapuu on täynnä nuppuja! Tämä pikkupuu on hieman kovia kokenut aiemmin kun jänikset sen nakertelivat, mutta nyt taidetaan olla voiton puolella. Verkot pysyy tiiviisti ympärillä.



Näihin tunnelmiin on hyvä päättää...


Kärryt saavat odottaa.
Nyt on aika levätä.


(patjarikko)

13 kommenttia :

  1. Mahtavia kevätkukkijoita ja tunnelmia!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, tuonne tekisi mieli sukeltaa ja hitsi mitkä turkoosit kottaritkin ^^

    VastaaPoista
  3. Nyt pitää kyllä pysähtyä nauttimaan!

    VastaaPoista
  4. Vaaleanpunatorvinen Pink Charm -narsissi tulee mökillä torvestaan ensin kirkkaan lohenpunaiseksi ja vaalene vanhetessaan persikan suuntaan. Missään vaiheessa en kutsuisi väriä itse pinkiksi tai vaaleanpunaiseksi (kaikkea ne kauppamiehet keksivät). Mutta nätti ja varma kukkija.

    VastaaPoista
  5. Sata kappaletta kirjopikarililjoja. SEN minäkin haluan. Kiitos.

    *kirjaa muistiin*

    Ja älä sinä murehdi vaaleanpunatorvisen vaaleanpunattomuudesta. Kaunis tuo on silti.

    Mua nauratti nuo sun kottikärryt... että VOI ihmisellä olla itsensä väriset kottaritkin! Mistähän kertoo se, että mulla on harmaata ja mustaa?

    VastaaPoista
  6. Oi että mitä värien hurmaa siellä! Todellinen kevätihmisen puutarha!

    VastaaPoista
  7. Kyllä, nyt on pysähtymishetkiä :) ystävä tosin toi tänään säkillisen "ylimääräisiä" herttavuorenkilpiä joten pieni massaistutus tuli tehtyä iltapäivän ratoksi :D

    Kottikärrit olivat aiemmin punaiset ja maalitkin kuluneet, rengaskin luso, mutta nyt kun on spraymaalia pinnassa ja umpikumipyörä niin kyllä kelpaa kärrätä! Parhaat kottarit ikinä. Hmm...Jospa maalaisi toiset kottarit vaaleanpunaisiksi... Yhdellä kyläläisellä näin täällä kerran ohimennen pihalla mustavalkoiset lehmä/tai dalmatialaiskuvioiset kottarit, ne oli superhienot :D

    VastaaPoista
  8. Eipä tuosta kukkaloistosta saa silmiään irti! Ihanat kuvat :).

    VastaaPoista
  9. Eipä tuosta kukkaloistosta saa silmiään irti! Ihanat kuvat :).

    VastaaPoista
  10. Oikein ihana kuvakimara :) Jännä tuo hissisysteemi tuolla porttikehikossa, hyvä idea! Aurinkoista kesäkuuta sinulle ja puutarhaasi!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...