keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Unelmien Talo & Koti -lehdessä


Tänään ilmestyneessä Unelmien Talo & Koti -lehdessä on sisustusjuttua kotoani.
Kuningatar Mimmakin oli erityisen ylpeä tästä kunniasta ja tapansa mukaan otti ylhäisen poseerausilmeen, kuten eräästä jutun kuvasta hyvin selviää... ;) Pitäisi varmaan meikäläisenkin ottaa vähän oppia tältä catwalkin valtijattarelta, heh! 
Kiitokset kauniista jutusta Anette Nässling ja kuvaaja Toni Härkönen!

12 kommenttia :

  1. Oli kyllä ihana juttu ja makeet kuvat! ♥

    VastaaPoista
  2. Hauska yllätys lehteä avatessa! Olipa todella satumainen juttu!

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva juttu kodistasi! Itse suosin paljon tummia lämpimiä värejä, niistä tulee lämmin ja kodikas fiilis.

    t Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, tosin viime vuosina itse kaipasin vähän enemmän valoisuutta ja raikkautta kotiin joten ilme on kodissa vähän kirkastunut :)

      Poista
  4. Arvaa, oliko tunnit pitkiä kun eilen luin mainoksesi lehdestä, joka tulee mulle tilattuna, mutta meillä on postinkantajia sairaslomilla ja postin kulku takkuilee. Niinpä sain lehden vasta tänään (hirveä odotus!!) ja juttu on Ihana. Ihania kuvia ja tunnelmia ja kyllä: Kuningatar poseeraa erittäin ylväästi ja oikein onnistunut on Alamainenkin. Tiedätkö muuten yhtään siitä Meidän Talo-lehden jutusta, josta ajat sitten kerroit? Lehti tuli minulle vuoden verran, mutta en kyllä nähnyt moista artikkelia.
    Kaunista alkavaa syksyä! Eija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No, parempi myöhään kun ei milloinkaan. ;)

      Se toinen juttu taisi jäädä osioon ei milloinkaan, eli jostain syystä eivät juttua julkaisseet, ei ehkä sopinut heidän lehden tyyliin ja muutenkin juttu jäi ehkä tavallaan "vanhaksi" kun sisustuskin ehti muuttua väreiltään :) Minua se ei toki haittaa, itse en Meidän Talo-lehteä ole koskaan lukenut... Tykkään enemmän tästä Unelmien Talo & kodista, paljon värikkäämpi ja iloisempi lehti ♥ Iloista syksyä Eija!

      Poista
  5. Ihana juttu kauniista kodistasi!
    Mimma oikein hymyili kuvassa. :D

    VastaaPoista
  6. Katsoin lehden nettisivuilta juttua kodistasi ja apua!! - aivan ihana haarniskahuone!!

    VastaaPoista
  7. Minullekin tulee tuo lehti ja oli kiva yllätys löytää sinun kotisi sieltä! Sinulla on kaunis ja herkullinen koti ja tietty Kuningatar on suloinen!!! Olen katsellut kuvat kohta puhki :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...