sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Sisustuskuume

 





Lämpöä en ole enää mitannut, mutta taidan olla jo terve kun aurinkoisen viikonlopun myötä nuhakuume vaihtui sisustuskuumeeksi. Keväällä se into monesti aina iskee... kotipesän siivousvimma. Tällä kertaa huonekalutkin pyörähtivät paikoiltaan olohuoneessa. Kirjoituspöytä muutti tapetoitua seinää vasten, sen tilalle siirtyi ennen ikkunan edessä ollut valkoinen laatikosto ja sohva kääntyi ikkunan eteen. Tykkään taas tästä järjestyksestä mikä joskus ennenkin on ollut. Vapauttavaa on järjestyksessä tällä kertaa se, että flunssaisena telkkari muutti taannoin makuuhuoneen nurkkaan ja se oli hyvä päätös. Katselen suhteellisen vähän telkkaria ja silloin kuin katson, niin tulee tuijotettua illalla ennen yöpuulle menoa - miksipä ei siis voisi katsella mukavasti peiton alta. :) TV on aina vähän sellainen kapistus että se dominoi koko olohuonetta - mutta eipä enää! Kuningatar Mimma otti muutokset vastaan tyynen maltillisesti. Valtaistuin siirtyi hieman eri paikkaan, mutta onneksi hän on jo tottunut näihin palvelijattarensa keväisiin kotkotuksiin...

16 kommenttia :

  1. Ihanalta näyttää ja Minnan ilme kertoo, että hyvä tuli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolin uusi paikka on onneksi sopinut myös Mimmalle :)

      Poista
  2. Kiva huone, ihania värejä ja tavaroita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija, vielä en ole tuohon turkoosinvihreään väriin kyllästynyt :)

      Poista
  3. Ihania värejä, mukavan näköistä muutenkin ja ihana tuo kirjoituspöytäsi. Olet selvästi parantunut kun tuonkokoisia huonekaluja siirtelet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii... kirjoituspöytä menee onneksi kolmeen osaan ja laatikot saa irti. Isä oli minulla hilausapuna. Huonekalujen siirtely käy hyvin kun panee pienet matot alle ja työntää vaan :)

      Poista
  4. Selvästi kevättä rinnassa! Ihanan näköistä sinulla siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mamma! Kyllä tuntui keväiselle kun aurinko välillä pilkotti, asteet plussan puolella ja linnutkin lauloi. :) Harvinaista herkkua tammikuulle.

      Poista
  5. Upealta näyttää! Hieno tuo kultapeiliseinän sinivihreä sävy! Muistatko, minkä niminen väri?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se oli Tikkurilan tunne värit -kartan sävy nimeltä "Mentoli". Se on ollut kyllä raikas sävy joka sopii kotiin kesällä ja talvella :)

      Poista
  6. Voi ihanuus millaista sinulla on ♥ Tyttärenikin tuossa vieressä katseli ja kysyi onko tuo oikeesti jonkun koti. Ihan kuin Tuhkimon linnasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti sanottu :) kiitos ♥♥ aina olen haaveillut linnassa asumisesta! :)

      Poista
  7. Kaunista!! Keväällä herää aina pesänrakennusvietti..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuntuu :) aurinkoista, keväistä viikkoa sinne!

      Poista
  8. Kyllähän on kaunista ja raikasta.
    Minulla tuo sama buumi päällä..myöhemmin keväällä energia menee puutarhaan.

    VastaaPoista
  9. Jännää polkua löysin tänne blogiisi. Kävin joulun jälkeen kirppiksellä ja ostin muutaman viime vuotisen Talo & Koti -lehden. Niitä selaillessa kiinnitin huomiota kuviin eräästä kauniista kodista ja ajattelin, että siinäpä koti minun makuuni. Se oli tietysti sinun kotisi. Sitten huomasi, että sinulla on blogi ja tulin heti kurkistamaan tänne ja ihastuin taas. Hämmästyin kun huomasin, että kirja "Kevätihmisen puutarhakirja" on sinun kirjoittamasi, olinhan hypistellyt sitä monta kertaa kirjakaupassa. Menin heti ostamaan sen, se kansikin on niin "herkku". Pidän myös sisustamisesta, puutarhanhoidosta ja kissoista, joten piipahdan täällä varmasti useinkin hakemaan hyvää mieltä ja uusia ideoita. Hyvää kevään odotusta!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...