lauantai 14. toukokuuta 2016

Vihreitä hetkiä

Lempikasvini saniaiset rullautuvat auki kovalla vauhdilla.Mesimarja, taustalla soikkoratamo

Tammelan kaunotar-syreenissä jo nuppuja näkyvissä.
Mahtava ja odotettu kevätsade - tätä on toivottu! Juuri nyt kun kaikki on lähtenyt kasvuun, vettä tarvitaan ja paljon, saniaiseille, kieloille, rhodoille, narsisseille, kirsikkapuille... Pikkuhiljaa sadevesipöntötkin taas toivon mukaan täyttyvät. Kevään vihreys, saniaisten alut, koivunlehdet, pienet nuput - niin elinvoimaista ja tuoretta. Vihreys tuntuu olevan kaikkein intensiivisintä ja hienolla tavalla silmiinpistävää juuri näin toukokuussa. Jospa sade myös hieman siitepölyjä huuhtoisi koivuista alas. Jottei silmät olisi jatkuvasti siinä kunnossa kuin Rocky Balboalla matsin jälkeen...

Tänään näin myös jotain hassua kun hetken ehdin pihalla olla ennen sadetta. Kuulin Aku-Ankkamaista outoa kaakotusta ja kun katsahdin ylös, ohi lensi auramaisessa muodostelmassa iso parvi lintuja. Mietin että olivatkohan kuitenkin hanhia koska vaikuttivat suuremmille ja pitkäkaulaisemmille kuin sorsat. Kameraa ei tietenkään ollut sillä hetkellä mukana kun pitäisi...
♥ Mukavaa sateen ropinan rauhoittamaa ja raikastamaa viikonloppua! ♥

Loppuun vielä linkkivinkkinä pari viimeisintä postaustani Oma PIHAn blogin puolelta:


11 kommenttia :

 1. Hieno on vihreän sävy tähän vuodenaikaan. Vettä meillekin kaivattaisiin, kaikki on niin kuivaa. PS. Olen bloggaajakaverisi Oma PIHA-blogissa. - Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, huomasinkin että joukkoomme oli tullut uusi bloggaaja :) kivaa!

   Poista
 2. Orotin nii kauhiasti saretta. No, muutaman millin on vasta satanu. Toivottavasti tulis lisää, että olis olikiasti jotaki hyätyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on nyt satanut koko päivä tasaiseen tahtiin ihan mukavasti :)

   Poista
 3. Kevään vihreys on jotenkin huumaavaa. Se on ihanin väri. Se edustaa alkua ja siinä on lupaus uudesta . Uudessa on läsnä kaikki mahdollisuudet. Ihan tässä itsekin huumaantuu.
  Ihanan vihreitä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on ja näin keväällä kaikki on jotenkin siistimpää ja tuoreempaa kuin kesän edetessä. Yhä enemmän haluaa puutarhaansa vain lisää erilaisia lehtimuotoja ja vihreän sävyjä.

   Poista
 4. Oli tosiaan jo odotettu sade ja täällä on tänään luvassa lisää. Sitten tuleekin se lopullinen humahdus, kun kaikki kasvit oikein räjähtävät kasvuun. Saniaisrullien avautuminen on aina yhtä ihmeellistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään sateessa kielojen "lehtitötterötkin" ovat kasvaneet ihan silmissä. :)

   Poista
 5. Oi oi miten kaunista.
  Heleää Helluntaita Sinulle ja Mimmalle.

  VastaaPoista
 6. Keväinen, raikkaan vihreä on niin piristävää. Saniaisten kiertyvät lehdet ovat minusta todella eksoottisen näköiset.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...