keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Mimman kesäterveiset


Mademoiselle Mimma täällä hei. Ajattelin ajan kuluksi tulla välillä tänne tietokoneelle leikkimään hiirellä ja kertomaan teille alamaisille päiväni kulusta.
wehfuwhrfuhwjedjeklsalmdm  92873
Sori... piti ottaa ergonominen työasento ja kävellä hetki näppäimistöllä.
Kuten olin sanomassa, on kesä saapunut. Vuodenajan muutos on tuonut selvästi stimuloivempaa sisältöä elämään ja olen nauttinut siitä kovasti. Yläkerran viherhuoneessa on tarpeeksi lämmin jotta olen voinut muuttaa sinne aina milloin huvittaa.


  Ikkunan edessä on raidallinen aurinkotuoli - ilmeisesti ihan minua varten siihen asetettu. Siihen paistaa iltapäivän aurinko mukavasti joten siitä on tullut uusi auringonottopaikkani.
JEE!


Sen lisäksi kyttäysparvekkeeni on olohuoneessa välillä avoin. En vain ymmärrä sen verkon merkitystä ikkunan edessä. Se on niin harva että hyttyset pääsee sisälle, mutta niin tiheä että minä en pääse ulos. Pöh!  Olisin jo parille ohikulkijalle (eritoten Arkkiviholliselle) antanut turpaan, mutta tyydyin vain heiluttamaan karvaista nyrkkiäni ja pörhistämään häntääni.


Verannalla on mukava seurata kaikkea mitä tapahtuu, näen suuret hongat korkeuteen asti lintuineen, ja maan tasalle pihatielle. Oho, kielot alkavat olla kukassa. Ne haisevat jutut joihin minä en saa koskea.


Tämä on valtakuntani.


Pääsinkin aamulla yllättämään Arkkivihollisen ikkunan takaa ja annoin sille kyytiä. Sanoin sille myös pari juttua, mutta ne jätettäköön kääntämättä ihmisten kielelle. 

Mutta Alamaiset, vakavampiin asioihin. Ihan vaan näin meidän kesken, joskus viimeaikoina olen hieman epäillyt palvelijani mielenterveyttä. Olen katsellut hänen puuhastelujaan kotimme ikkunasta (eritoten kirjastohuoneesta on loistava näkymä koko tiluksillemme) enkä vielä tänäkään päivänä ymmärä miksi hänen täytyy aina välillä mennä ulos ja kaivaa niin monia kuoppia maahan. 

Tiedän toki itsekin kuinka tärkeää on käsin kaapia maata ja tehdä kuoppia, mutta vain ja ainoastaan kun täytyy... no... kuten tiedätte.... kuten me hienot rouvat asian ilmaisemme, täytyy tehdä "le poop". Emäntä ei kuitenkaan tee "le poop" ulkona. Uusia kuoppia vaan syntyy ja ne vihreet jutut vaihtaa paikkaa. Mieletöntä turhuutta sanon minä. Tänään se kanniskeli onnellisena jotain sinisiä tupsuja astioissa. Olivat kai hänen mielestään jotain erityisen hienoa. Whatever.


Parasta mitä kesässä ja puutarhassa on - on tuore heinä! 

 Oikeesti...
Siis, vitsit, sä muistit! Koko kimppu vaan mulle! 


Namnamrouskisrouskis.... Ja viimeisen iltakyttäyksen jälkeen alkaakin jo vähän väsyttää. Rankka päivä kun pitää kaikkia ja kaikkea vahtia. Taidanpa ottaa torkut ennen aamuyön kytäysvuoron alkamista. Palaillaan....


18 kommenttia :

 1. Voi teidän ylhäisyytenne, saiskos teille joskus audienssin.....kun vaan tietäis miten nöyrin alamaisenne täältä kamalan kaukaa sinne pääsis jollain kulkuneuvolla. 😳
  Terveisin yks röyhkimys joka kans kaivelee maata ihan ilman le poop-syytä 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Audienssit ja muut tärkeät tai vähemmän tärkeät asiat hoitaa palvelijani jos hän vain siltä maan tonkimiselta ehtii, tosin sitten prioriteettinä on rapsutus ja huiskaleikitys.

   Poista
 2. Kissanelämä on kesäisin todella rankkaa :D

  VastaaPoista
 3. Todelliset kissanpäivät. Miten mukava minustakin olisi makoilla auringossa ja kääntää kylkeä välillä. Ruohon syönti hieman arveluttaa, mutta ehkä timotetä voisin hieman pureskella.

  VastaaPoista
 4. Herkullinen postaus! Oma kissa kuorsaa sohvalla tassut kohti kattoa, mutta hyvin saatan uskoa hänen yhtyvän Mimman ajatuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuorsaushetket on tärkeitä, sen jälkeen on täynnä virtaa :D

   Poista
 5. Mukavaa Mimma, että vähn kerroit kesäpäivistäsi....ja palvelijasi oudosta käyttäytymisestä...:) Hyvää kesää Sinulle Mimma♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeät asiat ovat jakamisen arvoisia. Hyvää kesää myös Sinulle kansalainen ♥

   Poista
 6. Kiitos Mimma kun jaoit päiväsi kanssamme;)

  VastaaPoista
 7. Voi ihanuus, mitkä jutut Mimmalla. On sillä alamaisessaan ymmärtämistä. Tuo yläkerran nojatuoli on kyllä just sopiva valtaistuin Mimmalle "place in the sun".

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...