sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Jymy-yllätys


Nyt tapahtui jotain uutiskynnyksen ylittävää mahtavuutta joten oli pakko rientää heti raportoimaan. Edes kunnon kameraa en malttanut lähteä sisältä hakemaan joten piti kännykällä napsia kuvia. Tiedättehän kuinka joskus puutarhanhoito voi olla karvaita tappioita ja menetyksiä, mutta sitten joskus täysin yllättävää ja hienoa mikä saa aikaan riemunkiljahduksia ja pian olet entistä syvemmällä fanaattisessa puutarhavimmassa kuin koskaan aikaisemmin. Tänään sellainen pieni suuri yllätys nökötti kukkapenkissä hieman vienosti huhuillen että "Minä täällä terve!". Keväällä istuttamani ja pitkään himoitsemani tarhajouluruusu Double Ellen Picotee alkoi kukkia ihan just nyt ja sehän sopii minulle vallan mainiosti. :) Sydän sykkyrällä onnesta kukkaa ihailen.Viime viikolla minulla kävi myös mahtava tuuri kun olin voittanut Pihakuiskaajan blogiarvonnassa hienon kirjan mosaiikki- kaakeli- ja betonitöistä. Terveisiä ja isot kiitokset Annelille kivasta palkinnosta! ♥ :)

25 kommenttia :

 1. Kaunis on kukka, hauskasti yllätti.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Juuri tästä lajikkeesta olen aina haaveillut...♥

   Poista
 3. Totisesti raportoinnin arvoinen ja mitä ihanin yllätys.
  Onnea kivasta arvontavoitosta! Hiljaa mielessäni toivoin voiton osuvan kohdalleni, sillä kirjalle olisi ollut käyttöä. Aina ei voi voittaa ja toki hyvän ja tarpeellisen kirjan voi muutenkin hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, samaa minäkin toivoin kun olin juuri aikeissa ryhtyä betonitöihin. Niiden osalta ei tosin kovin montaa ohjetta kirjassa ollut, eniten oli erilaisia laatoitusprojekteja melko tyyriin näköisillä laatoilla. :) Se on totta että aina on tilaa hyödyllisille kirjoille ja onneksi kirjastosta voi lainata jos ei raaski ostaa...

   Poista
 4. Tua on kyllä ihana! Näyttää olevan tyypillistä, syksyllä kukkimine. Mulla kukkii samaane viimme syksynä ja olin onnesta soikiana. Ny on vaa mustaa multaa siinä kohoras. Meni kyllä se tavalline valakoonenki. Toivottavasti sulla talavehtii. Tarttis varmasti talavisuajauksen. Onnia arvontavoitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun ihanaa että sinullakin kukki jo syksyllä, mutta harmi ettei kestänyt talvea. Tarhajouluruusut käsittääkseni tarvitsevat talvisuojan (esim. havuja) jos ei ole tarpeeksi paksua lumipeitettä. Vaaleajouluruusu on minulla ollut monta vuotta metsän laidalla ja pärjännyt ilman suojaa, vaikka viime talvena kaikki lehdet paleltui. Nyt se on taas ihan voimissaan ja lehtevä :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Toivotaan että tämä tekisi saman kuin se "adhd-myrkkylilja" :D

   Poista
 6. Ihana!
  Minä en saa noita pysymään elossa, sinä olet onnekas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan mikä on tilanne talven jälkeen, mutta yritän kaikkeni että onnistuisi :)

   Poista
 7. Tuo on ehdottomasti kunnon jymy-uutinen! Upea kukka! :)

  VastaaPoista
 8. Ihan täydellinen sävy ja ulkomuoto! Miten ne voikaan olla noin ihania? Jotkut pikkukasvit ovat ihmeellisyydessään sellaisia, että niitä pitää käydä kukinnan ajan joka päivä katsomassa ja kuvaamassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :D keijuängelmä on toinen sellainen mitä piti kesällä tuijottaa joka päivä. Varjohiippa myös keväisin... :)

   Poista
 9. Ihana ja kaunis kukka kukkii iloksesi. IHANAA

  VastaaPoista
 10. Se on suloinen<3 Jos olis mun pihalla,veisin tuolin sen viereen ja istuisin tuijottamassa..ehkä joulusta haaveillen:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...