torstai 21. joulukuuta 2017

Jouluiloa Romppalasta toivottaen

Näiden jouluisten tunnelmakuvien myötä haluamme Kuningatar Mimman kanssa toivottaa kaikille lukijoillemme täältä Romppalasta oikein ihanaa, kaunista ja rentouttavaa joulunaikaa! Kirjoittelen täällä glögilasi kädessä ja vastapaistetun joululimpun tuoksun leijuessa ilmassa. Joululaatikot ovat onnellisesti pakkasessa joulua odottamassa joten mitään suurempaa joulupaniikkia ei ainakaan vielä tunnu. Ja kaikki jouluhössötyshän on paljolti ihan itseaiheutettua stressiä, joten koitetaan ottaa ihan rennosti ja nautiskella tunnelmasta enemmän kuin suorituspaineista! ;)

Joulukuu on mennyt hujauksessa - ja hieman usvassa - edelleen sitkeää yskää sairastellessa. Tuntuu että joka toinen on potenut tautia jos monenmoista. Toivottavasti olette selvinneet terveinä ja energisinä jouluun. Nyt joululomaa on mukava aloitella ja odottaa toiveikkaana valkeutta jonka pitäisi lauantaina saapua. Toki lunta on vieläkin, mutta vesisade vei osan mukanaan. Viikko sitten olin kuin pikkukakara ihan into pinkeänä kun lunta suorastaan pyrytti ja kaikki oli luonnossa niin kaunista. Oikein sellainen vanhanajan kunnon talven tuntu. Silloin iski myös hykerryttävä joulun tunne. Itselleni lumi on tärkein joulutunnelman luoja, sitten valot, musiikki ja tuoksut - ja tietysti jouluaaton ateria perheen kanssa. 

Lopuksi vielä mainittakoon että joulukuun kahdeksantena päivänä istutin vielä tulppaaneja. Viileässä eteisessä odottaa vielä ruukkuun pääsyä pussillinen krookuksia ja muutama tulppaani. Ehkäpä kaivan jouluaattona kellarista multasäkin ja ryhdyn istutuspuuhiin...

Mikäli en joulukokkailujen ja koristelujen lomassa enää tänne blogimaailmaan
ennen joulua ehdi, toivotan jo nyt kaikille oikein
♥ Hyvää Joulua! ♥

12 kommenttia :

 1. Täältä vastapaistetun joululimpun tuoksusta toivottelemme kissojen kanssa sinulle ja Mimmalle oikein ihanaa ja herkullista joulunaikaa🐈🐾🎄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun kokkaustaitosi tietäen, oikein herkulista joulua myös sinne! :) Kokeilin muuten Euran rinkeleiden tekoa reseptilläsi ja olivat nin mahtavia että kaikki katosivat mystisesti jo ennen joulua. Kiitos kun jaoit tuon ihanan ohjeen, niitä tulee tehtyä nyt varmasti joka jouluksi. Lömpöiset jouluhalit teidän kisuille!

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Rauhallista joulua sinulle Linda!

  VastaaPoista
 3. Hurmaavan näköistä! Ihanaa joulunaikaa <3

  VastaaPoista
 4. Hyvää Joulua sinulle ja Kuningattarelle!

  VastaaPoista
 5. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Hyvää joulua Romppalaan! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Kiitos kauniista joulukortista! Olipa kiva yllätys, Linda. Oikein tunnelmallista ja mukavaa joulua!

  VastaaPoista
 7. Ihanan tunnelmalliset kuvat! Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 8. Kaunista.
  Oikein Rauhallista Ja Tunnelmallista Joulun Aikaa Sinulle Ja Mimmalle.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...