torstai 20. kesäkuuta 2019

Iloista juhannusta kukkien myötä

Kesä on kauneimmillaan, ilmassa tuoksuu syreenien taika.
Ruusut availevat kohta nuppujaan, purppuratulikukat lumoavat ja
himalajanmarskinliljat tavoittelevat korkeuksia.

Hyötytarhasta tulee poimittua joka päivä valtava kulhollinen salaattia sekä sipulinvarsia ja tilliä mausteeksi. Mansikat kukkivat ja kohta saa poimia kesäkurpitsoja. Tomaatit ovat täynnä kukkia ja kieli pitkällä jo odottelen satoa - ei toki pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa, kuten vanha sanonta kuuluu.

Näinä hetkinä miettii kuinka onnekas ja kiitollinen voi olla, että saa hoitaa omaa pientä maaplänttiä ja iloita puutarhan tuomista yllätyksistä päivittäin. Hyttysistä huolimatta iloitaan keskikesän yöttömästä yöstä, kiitetään Suomen kaunista luontoa siitä että se pitää meistä huolta ja nautiskellaan perheen ja ystävien seurassa.

Oikein iloista juhannusta kaikille! 💚🌺💚

10 kommenttia :

 1. Ihanat kuvat ja tunnelmat. On se ylellisyyttä ja onnea, että saa omalla maapalalla toteuttaa itseään, vaikka viljellä ikiomaa ruokaa ♥
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma ruoka on kyllä luksusta, tuntuu kuin olisi tuoretori omalla pihalla. Samoin sinne saareen! :)

   Poista
 2. Kiteytit hienosti ajatukset, joita olen itsekin viime päivinä puutarhassa kierrellessäni pohtinut. Tunnen itseni onnelliseksi ja etuoikeutetuksi.
  Hyvää juhannusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana tunne, ei kyllä ihan helposti kaupunkilaiseksi sopeutuisi enää sen jälkeen kun on puutarhatouhuihin kerran sormensa upottanut. :) Hyvää juhannusta!

   Poista
 3. Aivan samaa ajattelin kun omaa maapalastani hoitelen - nautin joka hetkestä ja todella olemme etuoikeutettuja, sydän onnea täynnä!

  Oikein ihanaa Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ihanaa tunnetta ei vaan sanoin voi kuvailla kun kiertää omalla reviirillä ja pohdiskelee kasvijuttuja. :) Juhannusiloa!

   Poista
 4. Hyvin tiivistetty kaikki oleellinen puutarhan ihanuudesta :) Iloista, kukkaisaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sanat tuli suoraan sydämestä :) keskikesän iloa sinulle!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...