keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Tervetuloa uuteen blogiin!


Nyt ollaan täällä aivan uuden ja jännän äärellä! Suorastaan jännittää - mutta niin ihanalla tavalla! Uusi blogi on nimittäin avattu! Tervetuloa siis seuraamaan hyötyviljelyyn keskittyvää uutta sivustoani osoitteessa hyotytarhuri.fi sekä Instagramissa tiliä @hyotytarhuri . 

Koska todellakin olen lievästi sanottuna "hurahtanut" kaikkeen hyötytarhurointiin viimeisten vuosien aikana ja innostus vain kasvaa sisimmässä, tämä sivusto/blogi oli valtavan suuri unelma toteutettavaksi. Se on pikkuhiljaa itänyt ja muotoutunut muiden töiden ohella, lopulta viime kesänä tartuin toimeen ja rekisteröin domainin. En muista aikoihin kokeneeni näin kerrassaan hykerryttävää tunnetta sisimmässä kuin juuri nyt sivuston avautuessa. Kuin pieni siemen, josta kasvaa ja versoilee jotain täysin uutta.

Odotan niin innolla jokaista uutta tulevaa postausta ja pää pursuilee ideoita! Odotan myös kesää, jotta saan Hyötytarhurin kautta jakaa aivan tuoreeltaan hetkiä, makuja ja ideoita. On vähän sellainen tunne, kuin olisi löytänyt kutsumuksensa. Niin tunnen kyllä aina silloin kun puhutaan puutarhaa. ♥ On ollut valtavan voimaannuttavaa rakentaa jotain aivan uutta tyhjästä. Voin sanoa että sydän on tässä projektissa niin 110-prosenttisesti kuin olla voi. Tätä pienokaista olen käynyt hoivaamassa kuvin ja kirjoituksin aina kun mahdollista. Nyt koitti vihdoin aika tuoda se virallisesti päivänvaloon. Toki sivusto tulee tästä vielä reippaasti laajentumaan. Kevät kun on tunnetusti puutarhabloggaajan parasta aikaa. :)


Romppala-blogi on ollut hieman tauolla, enkä toki ole sitä pysyvästi lopettamassa, mutta jatkossa aion aktiivisemmin kehittää tätä uutta sivustoa yhä laajemmaksi kokonaisuudeksi. Jos siis kiinnostaa, olet sydämellisesti tervetullut seurailemaan Hyötytarhuria näin Blogger-lukijana ja tietysti myös Instagramin puolelle @hyotytarhuri -tilille! 


Laittakaa toki myös palautetta tähän alle kommentteihin, mikäli mielessä on jokin aihe, mitä toivoisitte joskus käsiteltäväksi Hyötytarhuri-blogissa. :) Vaikka sivusto tulee olemaan elämänmakuinen blogi, on sen tarkoitus myös hyödyttää lukijaa tiedoillaan.

Aurinkoisia kevätpäivä kohti! 

Kesäkurpitsoista ja salaateista talven keskellä unelmoiva,

Linda

16 kommenttia :

 1. Onnea uudella blogille! Instassa jo lähdinkin seuraamaan ja kyllä pistän bloginkin lukulistalle!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, onnea uudelle projektille!

  VastaaPoista
 3. Keväällä on alettava puhumaan puutarhaa��
  Onnea uudelle blogille,odotan innolla jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja mikäs sen ihanampaa! :) Kevät on tarhurien parasta aikaa. ;)
   Kiitos! ♥

   Poista
 4. Lämpimät onnittelut uudelle blogille! Seuraan kiinnostuneena, olethan ollut innoittajani jo oman keittipuutarhani kasvatuslaatikoiden tekemiseen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Olipa ihana kuulla. :) Sinulla onkin siellä jo niin täysi taimikasvatusvaihe päällä että ihan päätä huimaa! Minä olen vielä pantannut tomaattien kylvöä kun lunta on maassa vielä niin valtavasti. Ei taida tulla täällä yhtä aikainen kevät kuin viime vuonna...

   Poista
 5. Onnea uudelle blogille! Tällaiselle on juuri sopiva aika ja paikka.
  Pelkästään kuvasi ovat syötävän ihania. Luin jo julkaisuja postauksia ja iloitsin runsaasta tiedosta. Elämänmakuinen ote on mukava lisä tiedon ohessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva että viihdyit sivulla! Samaa mieltä, uskon että hyötyviljely tulee lisääntymään ja haluan innostaa myös aloittelijoita kokeilemaan kuinka ihanaa on saada satoa omasta maasta. :)

   Poista
 6. Onnittelut tällekki pualelle! Iha varmasti tuloo kaikki tarkasti luettua ja kuvat katteltua. Meikälääsen hyätypuali on ihan lasten kengis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa kun tulit mukaan. :) Niin oli minullakin vielä muutama vuosi sitten mutta kummasti sitä innostuu kun saa tuoreita nameja poimia pihalta. :D

   Poista
 7. Paljon onnea uudelle blogille! Pitääpä käydä siellä kurkkimassa. Sisälläni uinunut hyötytarhuri on viime vuosina osoittanut heräämisen merkkejä, joten vinkeille on tarvetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Toivottavasti osaan antaa hyviä vinkkejä - parhaani teen ja itsekin opin aina lisää! :D Oman ruoan kasvattaminen on kiehtovaa ja palkitsevaakin, vaikka luonnon ehdoilla toki mennään.

   Poista
 8. Onnea uudelle projektillesi 🥕🌽🫑🌶
  Kävin jo liittymässä lukijaksi 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mahtavaa, kiva nähdä sielläkin puolella! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...