maanantai 25. lokakuuta 2010

Halloweenviikon värikollaasihaaste

Tämän viikon värikollaasihaasteessa väreinä kaunis tumma ruskehtavan oranssi, vaalenakeltainen ja vaalean vihreä. Koska syksyn ihana Halloweenjuhla lähestyy uhkaavasti, toistuu sen värit viikon kollaasissani joka kulkee työnimellä: "Olen Viiru vampyyrikissa, armoton yön saalistaja joka hypnotisoi uhrinsa smaragdisilmillä ja loputtomalla tuijotuksella kunnes tekee siirtonsa. Omistajiani en pure koska ne antaa ruokaa ja maitonappeja, mutta muilla ei ole niin väliä." ;)

Kuvassa Herra Isopääjohtajan lisäksi oman pihan lyhtykoisoja joita hyödynnän halloweenina aina tunnelmavaloina, tökkimällä niitä valo-oksien pikkuruisten lamppujen "varjostimiksi". Varmista kuitenkin aina että käyttämäsi lamput ovat sellaisia jotka eivät kuumene osuessaan paperimaiseen lyhtykoisoon.

Näissä tunnelmissa, jos en ehdi blogia ennen viikonloppua päivittämään, Happy Halloween! ;)

9 kommenttia :

 1. Voi hyvänen aika tuota kurpitsaa halaavaa kissaa! Tässä on elämää, rytmiä, suloisuutta. Kertakaikkiaan hieno kooste!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva! Juu voin todistaa Vampyyri-Viirun olevan todellinen kuten myös ne pikkuriikkiset naskali-hamppaat jotka hän on joskus upottanut käsivarteeni. Tosin myönnettäköön että hieman ehkä tungettelin ja provosoin häntä liialla rapsuttelulla...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kiirepakolainen! :)

  Sussu: Hehheh, niinpä! Jotain rajaa rapsutuksella :P

  VastaaPoista
 4. Oi ei!! Tuo kisumisu ei sitten halloweenihirmuja säikähdä! Taitaa kaveerata paremminkin! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana vampyyrikissa! Tää on hauska!

  VastaaPoista
 6. Hieno kollaasi! Hauska tietää, että lyhtykoison lyhtyjä voi tökkiä valosarjaan. Kiitos vinkistä! Olen nähnyt puutarhasi joskus telkkarissa. :)

  VastaaPoista
 7. Hei! Törmäsin blogiisi ihan sattumalta ja muistin talosi/kotisi välittömästi. Tämä kun on yksi niitä harvoja kohteita, jotka ovat eri sisutusohjelmista jäänyt mieleen virkistävän erilaisena poikkeuksena. Joskus on jopa käynyt mielessä, että mitäköhän tälle projektille kuuluu. Ja nyt pääsen sitä tätä kautta seuraamaan :)

  VastaaPoista
 8. TeeTee: Oikeassa olet, aikamoinen hirmu on joskus itsekin ;) mutta onneksi hyvin harvoin!

  Tuire, Maiju, ja Mao Mao Kiitos! :) Hyvää kuuluu projektille!

  VastaaPoista
 9. Niin on kisu tyytyväisen näköinen halaillessaan kurpitsaa. Hauska pirteä kollaasi.:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...