perjantai 15. lokakuuta 2010

Värikollaasi - monivärinen

Tällä viikolla olikin todella haastava värikollaasihaaste jossa jopa 5 ihanan syksyistä väriä (jotka näkyvät kuvan alakulmassa). Tovin kesti kaivella kuva-arkistoja ja metsästää jotain väreihin ja vuodenaikaan sopivaa. Tässä meikäläisen väkerrys :)

Tietokoneessa on joku vika joten taitaapi tulla vapaa viikonloppu työasioiden sellaisten töiden osalta joihin nyt en uskalla puuttua jos kone yllättäen poksahtaa. Alkuviikolla tulee korjaaja. Jospa maalailisi viikonloppuna joulukortteja ensilumen kunniaksi ja paistaisi syksyn ensimmäiset piparit. Kaupasta tuli napattua levy ihanaa Fazerin joulusuklaata.

Nyt leijuu ulkona lumihiutaleita. Punatulkut istuvat sireenipensaan oksilla ja näyttävät aivan ompuilta :P

7 kommenttia :

 1. Kuka on tassutellut portailla? Kaunis ja tasapaininen kollaasi.

  VastaaPoista
 2. Ihana kollaasi, taas on tunnelmallisia kuvia ja Viirukin mukana monella tavalla :-) Tuo suihkukonekuvakin on hieno! Kulostaa aivan idylliseltä, onneksi ei tarvitse lähteä mihinkään vaan voi viettää rauhallisen viikonlopun. Kummasti tuli jouluinen olo, täälläkin tuli lunta suuria hiutaleita, vaikka ne sulivat heti maahan laskeuduttuaan. Kylmää yötä on luvattu, hurr!!!

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit sävyt ja tunnelman olet kollaasiin löytänyt. Kissan jäljet ovat kivat :)

  VastaaPoista
 4. Tässä on sellaista harmoniaa, että kesti hetken, ennen kuin edes uskalsin alkaa kirjoittamaan kommenttia! Sävyt ovat niin kohdallaan, kuin ylipäätään voivat olla ja täydentävät ihanasti toisiaan. Upea!

  VastaaPoista
 5. Piitu: Viiruhan se siellä on tassutellut :) viimeyönä tosin ilves, ja nyt pelottaa... :(

  Kiitti Saila, Trina ja TeeTee :)

  VastaaPoista
 6. Hui ilves! Nyt Viirulle kotiarestia sitten!

  VastaaPoista
 7. Ihana tunnelma, luontoa ja kotia.
  Mirri niin potrana katsoo.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...