maanantai 18. lokakuuta 2010

Värikollaasihaaste ja kesän viimeiset kukat

Tällä viikolla oli värikollaasihaasteessa punainen, lila ja vaaleanpunainen. Rakastan punaista ja lilaa mutta ne yhdessä ovat kyllä aika raju yhdistelmä. Vaaleanpunainen tosin tuntuu sitovan ne yhteen jonkin verran. Tuli aika kukkapainotteinen kokoelma oman pihan kuvista jossa alppiruusu, malva, silkkikukka, krookus, tulppaanit ja koivuangervojen syysväritystä. Oikeassa alalaidassa viimevuoden viimeinen kukkakimppu...

...joka on aika sekamelska. Viimeviikolla pelastin nämä kukat (alla) maljakkoon kun lunta luvattiin. Kimpussa yksi "teddybear" auringonkukka, ruusuja, hopeamarunaa ja syysasteria.

11 kommenttia :

 1. Salaperäinen ja kaunis kollaasi.
  Alin on todella hehkuva ja kaunis.

  VastaaPoista
 2. Tuo ylemmän naamari tekee kollaasista mielenkiintoisen, se vie ajatukset etelään, karnevaaleihin, väriin ja loistoon.

  Alempi on kaunis ja selkeä, sopisi kortiksi hyvin.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kesäinen kollaasi mihin naamari tuo pikantin lisän. Syyskukat on ihanan näköisiä alempana.

  VastaaPoista
 4. Se, että tuntee kukkia, on jo tarpeeksi suuri ihailun aihe minulle. Saatika että niistä saa tuollaisia upeita kollaaseita aikaan! Minustakin tuo karnevaalimaski tekee kollaasista pelkän kukkakollaasin sijasta aivan erityisen.

  VastaaPoista
 5. HIeno! Monet eri sävyiset punaiset oranssista violettiin ovatkin ihmeen ihania yhdessä kun sävyjä on tarpeeksi. Samoja rajuja yhdistelmiähän löytyy syksyn ruskalehdistäkin.
  Voi että nuo Teddy Bear -auringonkukat on sitten ihania! Tänä vuonna naaurillani oli niitä, pakko hankkia itselle ensi vuodeksi. Ne on niin hassuja pörröjä.

  VastaaPoista
 6. nättejä on, paljon tutkailtavaa (:

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista :) mä olen vähän sellainen naamarifriikki ja haluaisin keräillä niitä :)

  Saila: Niin on ihanan pörröisiä! Tänä vuonna mulla kasvoi jotenkin kyllä huonosti auringonkukat ja kukkivat paljon myöhemmin kuin edellisvuonna. Ehkä oli vaan huono multa...

  VastaaPoista
 8. Kauhiasti tutkittavaa, mielenkiintoista semmoista.

  VastaaPoista
 9. Ihanat kollaasit. Pidän näistä värien runsaudesta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...