lauantai 18. joulukuuta 2010

Hyasintin tuoksua ja jouluasetelmia


Olohuoneen pöydälle tein hopea-vihreän asetelman jossa yksi valkoinen ja kaksi sinistä hyasinttia jotka ovat vasta nupulla. Mikä ihana tuoksu. Kai tämä talvi myös tekee sen että kaipaan valtavasti kaikkea vihreää.


Keittiössä tuoksuu vaalenapunainen hyasintti.

Sain äidiltä joulukukaksi kaksi ihanaa puuvillan oksaa. Ihania ja pehmeitä, aivan kuin lumipalloja :)

4 kommenttia :

 1. Tuossapa ainakin minulle ihan uusi joulukukkaidea: puuvilla!!! On totta, että joulun kukat piristävät, miksi niitä myydään vain jouluksi???! Oikeasti niitä tarvitaan koko talven ajan. Vähän niin kuin "joulu"valot...

  VastaaPoista
 2. Sama vihreän ja kasvun kaipuu vaivaa minuakin, onneksi nyt on tarjolla lääkettä tähän vaivaan! Tuo puuvilla onkin oiva jouluun. Yläasteella bilsan tunnilla me irrotimme tuollaisesta puuvillakukinnosta siemenen ja laitoimme multaan. Siemen iti ja kasvoi pitkän huiskeaksi taimeksi. Kesäloman alkaessa metimme kasvin kohtaloa ja koska muita halukkaita ei ollut,sain minä onnellisena viedä puuvillan kotiin. Se kasvatti lisää vartta ja lehtiä, mutta kuoli sitten jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 3. Saila: olen täysin samaa mieltä! Etenkin niitä tarvitsisi juuri tuossa tammi-maaliskuussa.

  Maria: Vau, onpa hienoa että se kasvoi! Tuo olisikin jännä kokeilu jos se vain onnistuisi. Täytyypä varovasti ruveta tonkimaan noita pumpulipalloja... ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo pellava ! Olen kyllä nähnyt niitä, mutten ole huomannut, miten kaunis se on valkoisine palleroineen. Suorastaan suloinen joulukoristeena : )

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...