perjantai 31. joulukuuta 2010

Onnea tulevalle vuodelle 2011

Kiitos kaikille blogini lukijoille ja ystäville tästä kuluneesta vuodesta 2010! On ilo jakaa kanssanne elämän pieniä hetkiä kotoa ja puutarhasta kuvien kera ja lukea samalla teidän seikkailuistanne. Äsken juuri kävin sytyttelemässä aidan lyhtyihin kynttilöitä (kuten kuvasta näkyy), raketteja ei meillä paukutella. Tina tosin pitää valaa keskiyön hetkellä.

Kohta on taas takana yksi mielenkiintoinen ja omalaatuinen vuosi johon on mahtunut paljon hyviä asioita ja ihania kokemuksia. Uuden vuoden kunniaksi lupaan olla tekemättä lupauksia ;) Eipä niitä ole tullut ennenkään tehtyä!

Innolla odotan alkavaa vuotta ja tulevaa kevättä. Paljon on töitä tiedossa, mutta paljon on unelmiakin. Tänään tupsahti postilaatikosta jo ensimmäinen siemenluettelo Exotic Gardenilta, eli selvä kevään merkki vaikka pallotkin vielä joulukuusessa roikkuu...

Nauttikaa vuodenvaihteesta!

4 kommenttia :

 1. Viisaita sanoja! Minä olen kyllä tehnyt lupauksia mutta tiedän nyt tässä iässä ettei niitä tule kumminkaan pidettyä... Niin että turha vaiva. Keskitytään tähän hetkeen! Rauhallista ja iloista uuden vuoden alkua, ilman paukkuja niin kaikilla on mukava olo. Ja ihan samat sanat kuin sanoit tässä alussa; kiitos pienten hetkien jakamisesta ja omasta elostasi kertomisesta, moni tekemäsi asia inspiroi ja ilahduttaa minua ja varmaan montaa muutakin!
  Öhöm... minä jo tein tilauksen Exotic Gardenille tässä pari viikkoa sitten, kun heidän nettikirje tuli... Heiltä saa nyt nimittäin ekaa kertaa myös siemenperunaa, ja jänniä lajikkeita, esim. Blue Kongoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Uutta Vuotta sinullekin ! Siemenluettelo oli täälläkin jo hyppysissä...

  VastaaPoista
 3. Saila: Kiitos samoin! Blogiasi on aina ihana seurata ja samalla myös Mustin ja Ransun seikkailuja :) Vautsi, mahtaa niistä perunoista tulla jännän väristä ruokaa, niitä en vielä huomannutkaan. Kiitos kun sanoit, nyt löysinkin heiltä myös maa-artisokkaa jota olen jo pitkään metsästänyt!! Täytyypä käydä myös shoppailemassa :D

  Aila: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa uutta vuotta sinulle. Ja nyt jo innolla jää odottelemaan, mitä sä sieltä siemenluettelosta löydät...toivottavasti päästään seuraamaan projekteja alusta loppuun. ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...