lauantai 21. tammikuuta 2012

Kevättä kotiin!


Joulukausi jatkui minulla vähän pidempään kuin muilla tänä vuonna, sillä viime viikolla luonani kävi toimittaja ja kuvaaja tekemässä sisustusjuttua tämän vuoden tulevaan joululehteen, koristelu siis päin vastoin kiihtyi tässä huushollissa vasta loppiaisen jälkeen. Nyt on kuitenkin joulu raivattu äkkiä pois, vaikka saan kyllä nauttia vielä kukkivista amarylliksista sekä ihanista kukka-asetelmista joita sain tehdä sydämeni kyllyydestä lehden sponssattua rekvisiittakukat. Jouluisemmat punavoittoiset tunnelmakuvat jätän nyt suosiolla omiin arkistoihini ja nautiskelen vähän keväisemmästä tunnelmasta.
Kukista vihreät ja valkoiset piristävät keittiössä, tulppaanit lähtivät mukaan lähikaupasta. Jos ihmettelette mitä nuo ylimmän kuvat oudot vihreät tupsut ovat, ne ovat lempikukkiani neilikoita! Neilikoita kaikkialla - punaisia, vihreitä ja valkoisia! Nämä kyseiset ovat lajiketta "Green trick" aikamoisen tempun on kyllä kukka tehnyt kun on tuollaiseksi kehittynyt. Luonnon luomia ihania ihmeitä :) Kyseisellä kukalla on ilmeisesti aika pitkä ikä maljakossa - kuten neilikoilla yleensäkin. Nyt vain odottelen kasvavatko ja avautuvatko ne todellakin täysin pyöreiksi, golfpallon kokoisiksi pörröpampuloiksi.


4 kommenttia :

 1. Aivan mahtavia nuo neilikat! Katsoinkin ekassa kuvassa, että näyttivät pihallani kasvavilta piikkiputkilta, mutta lehdet olivat neilikan - ihana lajike!
  Todella kaunis vihreän ja valkoisen asetelma, ja ripaus ihanaa turkoosia mukana, sinä sitten osaat!
  Joulujutusta tulee varmaan kiinnostava, olisi kiva jos muistuttaisit siitä sitten kun se ilmestyy :-)

  VastaaPoista
 2. Turkoosi maljakko löytyi kirpputorilta kolmella eurolla ja siitä on tulut ihan mun lempparilöytö :) joku turkoosi kausi kai meneillään... Juu, muistutan kyllä, vielä on melkein vuosi aikaa :D

  VastaaPoista
 3. Ai, miten ihanan keväiset värit! Ja tuo neilikka 8-o Waaauu!!

  Sailan tavoin odotan kyllä kovasti näkeväni kotisi joululehdessä. Minulta se ei menne ohi; olen intohimoinen jouluihminen(kin) ja ostan aina ihan kaikki tarjolle tulevat lehdet :-)

  VastaaPoista
 4. Sama juttu, luen ja säästän aina kaikki joululehdet tarkkaan :) juttu tulee olemaan joko Toivekoti & puutarha-lehdessä tai saman kustantajan Kauneimmat joulukodit-lehdessä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...