keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kaikille teille, puutarhablogisteille ♥ kukkiva sydän -haasteTässä pieni askartelemani kukkiva sydän -banneri kaikille teille puutarhablogisteille! Ota tästä vapaasti blogisi koristeeksi jos haluat. :)  Inspiraatio tähän lähti kun edelliseen krookussydänpostaukseeni Intopii heitti loistavan idean:

"Kukkiva sydän pitäisi olla jokaisella puutarhurilla myös pihallaan; rinnassahan sellainen onkin. Pitäisikö siitä tehdä puutarhablogistien virallinen tunnus"

Mitään virallista puutarhablogistien "seuraahan" meillä ei toki (ainakaan vielä) ole, mutta mistäpä sitä tietää mihin asiat kehittyvät? Paljon olen huomannut että blogimaailmassakin piiri pieni pyörii, ja yhä useammat aktiiviset puutarhaharrastajat ja -bloggaajat ovat hyvinkin verkostoituneita. Jos ei vielä pihalla kukkivaa sydäntä ole, niin tämän bannerin muodossa sen voi toki näytölleen istuttaa ♥

Tässäpä olisi hyvä tilanne myös heittää kaikille teille ystäville haaste: istuta ja kuvaa oma kukkiva sydämesi, ja annna haasteen kiertää eteenpäin seuraavalle!

Kukat sydämissä - nyt ja aina! Flower power!! ;-)

6 kommenttia :

 1. Hauska haaste tuo kukkiva sydän, täytyypä tarttua!

  VastaaPoista
 2. Kiva, pitää muistaa ensi syksynä, johon onneksi vielä on piiiiitkä aika :)
  Kiitos, istutan nyt ensin tuon bannerin sivupalkkiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, onneksi on :) toki nyt jo tulee välillä mietittyä missä olisi sopivia uusia kohtia krookuksille... ;D

   Poista
 3. Aivan ihana haaste : ) Se täytyy kyllä jossain vaiheessa toteuttaa... ja etsiä sydämelle näkyvä paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! :) Ja voitte myös käydä täällä vinkkaamassa lukijoille kun haaste on toteutettu!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...