tiistai 7. toukokuuta 2013

Synttärikukkia ♥


Tänään se päivä sitten meikäläisellä koitti... Viimeinen kerta kun synttäreitä juhlitaan kakkosella alkavalla numerolla, huh! Mutta mikä ihana auringonpaisteinen syntymäpäivä takana! Vapaapäivä,  ja se tuli vietettyä kokonaan ulkona! "Lautasantennikin" toimii, eli toisin sanoen suihkulähde on viritetty kesää varten ;)


Tässä tämän kevään taimihankinnat jotka toimivat samalla synttärikukkina. Jaakkolassa oli mahtavassa tarjouksessa alppiruusuja ja koska tykkään niistä niin valtavasti ja ne tuntuvat tykkäävän metsäisestä happamasta pihamaastani, tervetuloa kasvamaan meille! 4 kpl "Helsingin yliopistoa" ja yksi "Haaga". En voinut vastustaa kiusausta... Sitten kävikin niin että äitini ja isäni päättivät ostaa ne minulle syntymäpäiväkukiksi ♥ En ihanampia kukkia voisikaan toivoa. Leikkokukat kestävät pari viikkoa, mutta alppiruusut vuosikymmeniä. Ensimmäisen alppiruusuni "Haagan" sain myös vuosia sitten syntymäpäivälahjaksi :) Lisäksi hankin muun muassa kauan himoitsemani japaninruusukvittenin ("Zirius"), tarhakylmänkukan, komeamaksaruoho "Jose Auberginen", kultahelokin ja morsionruusun.


Viiniköynnös Zilga odottelee myös paikkaansa, jota täytyy nyt huolella pihalta etsiä.


Isäni aloitti tänään puuhastelun tulevan puutarhavajan kanssa :)
Sillä välin istutin 100 gladiolusta ja 25 liljansipulia. Myönnän että minussakin taitaa olla jonkinlaisen tarjoushaukan vikaa kun noita kasveja ja sipuleita aina Anttilan tarjouksesta hamstraan! Orava on varmasti voimaeläimeni, aina häntä pystyssä piilottelemassa jotain maahan...


Kevättähdet aloittivat juuri kukintansa, ja sinivuokot muodostavat ihania väriläiskiä pihametsikköön. Äidiltä sain myös pienen kimpun sinivuokkoja :) Aina lapsena myös sain synttärikukkina sinivuokkokimpun. Ei synttäreitä ilman sinivuokkoja :) Siskoni puolestaan toi aivan upean neilikkakimpun jossa vihreitä harsokukkia ja lahjaksi ihanan Pip-Studion kylpypyyhkeen. Kukkia ja väriä on siis ollut täynnä, tämä ihana päivä ♥


11 kommenttia :

 1. Varsinainen kukkaispäivä sinulla - onnea!!

  VastaaPoista
 2. Voi kun sä olet nuori :)
  Onnellista syntymäpäivää ja ihania istutushetkiä!

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet onnittelut!

  Ihan olet sitten Helmin päivänä syntynyt :) Kolmosella on ihan hyvä alkaa, nelosella myös. Muusta ei vielä tietoa.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut vielä näin jälkikäteen ♥
  Niin ihanat kukkalahjat!
  Sen gladiolusmeren haluan nähdä kukassa!

  VastaaPoista
 5. Onnea syntymäpäivän johdosta ja onnea istutuksille. Tulossa on oikea kukkameri!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut! (Vaikka vähän myöhässä tulevatkin...)

  VastaaPoista
 7. Hauska voimaeläinvertaus, orava :) Kylläpä istutat mahtavia määriä kukkia! Voin vain kuvitella, miltä piha näyttää muutaman kuukauden kuluttua.

  VastaaPoista
 8. Onnea syntymäpäiväsi johdosta! Saitpa ihanat lahjat ja kukat! On sulla valtavasti gladioluksia. Varmaan upea näky, kun kukkivat.

  VastaaPoista
 9. Synttärionnittelut! Tuollaiset synttärikukat ovat parhaita, vielä mummona voit muistella miten istutit ne nuorena plikkana :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Ihanasta blogistasi Päivänsankari saan siittä voimaa ja valoa elämääni.Vanhat talot,puutarhat,kissat kaikki ovat myös niin lähellä omaa sydäntäni<3 Kesällä ajoin kyllä tulla ehdottomasti käymään.T:Tarkku

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...