lauantai 21. syyskuuta 2013

Mimman ihastus ♥

Voisi kuvitella että Mimman mielitietty olisi jokin kollipoika, mutta hänen majesteettinsa onkin mieltynyt ihmislajin edustajaan. Joka perjatai kun katselemme Hauskoja kotivideoita ja Sampo Marjomaa tulee ruutuun, Mimma liimautuu telkan ääreen. Tässä perjantaitreffit viikko sitten.

"Tuon syliin kun pääsisi kehräämään...."
Tämä tilanne eilen illalla. Herkeämätöntä tapitusta. On tämä aika outoa, koska Mimmaa ei yleensä television katsominen voisi vähempää kiinnostaa, eikä kotivideoissakaan nuo itse ihmis- ja eläinvideot saa häntä innostumaan, vain tämä maaginen Sampo...

12 kommenttia :

 1. Jokaisella täytyy olla omat suosikkinsa!

  Täällä oli Onni-kissalla aikanaa suosikkina meteorologi Anne Borgström. Aina kun Anne luki säätä, tuli Onni katsomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin täytyy! Kyllä kissoilla on aivan yhtä valikoiva maku kun meillä ihmisilläkin. Aika hyvin, Onni halusi selvästi tarkistaa minkälaista myyrästyssäätä oli tiedossa, ja onhan se Anne ihan näyttävä nainen! :)

   Poista
 2. Huippua! Olisiko Sampossa jotain apinamaista...? Nimittäin oma entinen kissamme oli tosi kiinnostunut, jos telkkarista tuli ohjelmaa apinoista. Mikään muu ohjelma sitä ei koskaan kiinnostanut vähääkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, no Mimma ei kyllä apinoista välitä :D se vaan tunnistaa kivan miehen kun sellaisen näkee. Sampolla on ehkä rauhoittava ääni ja puhetapa :)

   Poista
 3. Ihana Mimma. Jokin miehen äänessä sävähdyttää..
  Meillä Minttu katselee luonto-ohjelmia.

  VastaaPoista
 4. Ihana :D

  Nyt vaan sampolle fanipostia laittamaan ;)

  VastaaPoista
 5. Voi Sampo, viet kissojenkin sydämet! Minä jaan Mimma sinun kanssasi tämän tunteen, kyllä Sampo osaa olla valloittava :)

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...