tiistai 24. syyskuuta 2013

Mimman juhlapäivä ♥


Tänään tulee täyteen kaksi vuotta siitä hetkestä kun Mimman ja minun yhteinen taival saman katon alla alkoi. Kaikille nostalgiannälkäisille linkki tuohon taianomaiseen viikonloppuun :)

Oli kyllä uskomatonta kuinka hyvin Mimma kotiutui uuteen paikkaansa ja otti niinsanotusti reviirin haltuunsa. Alkuajat hän oli hyvin tiiviisti aina sohvalla vieressä, mutta nykyisin tykkää puuhastella omia juttujaan paljon ja välillä käy jopa yläkerrassa nukkumassa. Toki talvet hän viihtyy sängyssä vierellä nukkumassa. Alkupäivinä Mimma seurasi melkein paniikinomaisesti minua joka paikkaan. Toki hän nykyisinkin seuraa paljon, mutta vain silloin kun huvittaa :)


Mimman päivän juhla-ateria sisälsi kanaaa ja ankkaa, joka maistui hyvin. Nyt Hänen Majesteettinsa on ruokalevolla eteisen samettisohvalla.

Eilen tyttö oli melko ylpeällä päällä - hän sai viestin idoliltaan! Kuten monet teistä luki viime viikonloppuna tuosta Mimman suuresta ihastuksesta Hauskojen kotivideoiden juontajaan. Laitoin kavereiden yllyttämänä Sampolle linkin tuohon blogipostaukseen ja kerroin kuinka innolla Mimma häntä telkkarista seuraa. Kuvat nähtyään Sampo vastasikin meille pian ja sanoi että "tämähän pelasti viikonloppuni" kiitti mukavasta palautteesta ja totesi myös että Mimmalla on selvästi hyvä maku TV-viihteen suhteen. :-D

Tänään suuren juhlapäivämme kunniaksi istutin ensimmäiset kukkasipulit. 3 kg säkillinen perinteisiä keltaisia narsisseja joita oli sellaiset 70 kpl. Lisäksi väliin tulppaaneita, muutama laukka ja Miss Feyia varjolilja. Ilma oli hyytävän kylmä, tuntuu että talvi tekee tuloaan kovalla vauhdilla. Vielä jäi tulppaaneita ja krookuksia hieman myöhemmäksi. Kukkasipulien istutusaikaahan on syyskuusta alkaen niin kauan kunnes maa jäätyy, tosin parin viikon juurtumisaika on tarpeellinen. Narsissit vaativat ilmeisesti pidemmän juurtumisajan, joten siksi aloitin niistä. Nämä menivät kuunliljakujan taustalle. Sieltä käsin saavat ilahduttaa keväällä kun etualan perennat eivät ole vielä kasvussa.


Kiitos jo nyt kaikille tähänastisille blogin kukkasipuliarvontaan osallistuneille! Arvontalipukekasa on kasvanut jo mukavan kokoiseksi! Sunnuntaihin klo 21 asti on aikaa, joten muistathan osallistua jos kiinnostaa. :)

16 kommenttia :

 1. Paljon onnea Mimmalle ja hänen palvelijalleen Lindalle kaksivuotispäivän johdosta ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea tärkeän päivän johdosta! Rapsutuksia Mimmalle, joka on saanut mitä erinomaisemman kodin :)

  VastaaPoista
 3. Voi hitsit, tuo Mimman ihastus Sampoon on huippuhauskaa :-D
  Siellä on taas tehty kaikkea ihanaa, sisällä on kauniita värejä ja ulkona kaunis syksy. Ja keväällä tiedossa kauniita kukkia :-)
  Kaksi vuotta jo, onpa aika mennyt nopeasti, tuntuu että siitä on vain hetki kun Mimma muutti luoksesi! Onnittelut kaksivuotispäivän johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se on aika huvittavaa ja erikoista :-D ja eläimetkö muka ei osaa katsoa telkkaa? Pöh sanon minä ;) Kiitos, niin se aika lentää kun on kivaa!

   Poista
 4. Onpa suloinen kuva Mimmasta!
  Ja ihana tuo kahden vuoden takainen kotiintulo :)

  Mukavaa iltaa teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmasta ei saa otettua muuta kuin söpöjä kuvia :) Kiitos, kivaa iltaa sinnekin!

   Poista
 5. Paljon onnea vuosipäivän johdosta!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut yhteisestä taipaleesta kuningattarelle ja alamaiselle. Ihana, että Sampo M:llä on draaman tajua ja ymmärsi, minkä kunnian kohteeksi on päässyt!
  Meillä toinen kissa istui kerran television päällä ja yritti tassulla saada kiinni kuvaruudussa kiitäviä mäkihyppääjiä, vaikka varoittelin, ettei tuo ole reilua hyppääjiä kohtaan (kissat istuvat todella harvoin television päällä tai ovat edes kiinnostuneita ohjelmista, koiran haukunta voi joskus vähän häiritä unta ja korva nousee tarkkailuasentoon.)

  VastaaPoista
 7. Hi hii miten hauskoja ilmeitä kuvissa :)

  VastaaPoista
 8. tervehdys!

  uusi lukija ilmoittautuu muonavahvuuteen :) ihania juttuja sinulla!

  VastaaPoista
 9. Voi onneksi olkoon Mimma juhlapäivän kunniaksi! Ja oooo luinko oikein, kukkasipuliarvonta? Heti heti mennään katsomaan, ollaan ihan kukkasipulihulluja!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 10. Suloinen kisuli ja osaa selvästi poseeraamisen taidon. Sinulla on keväällä tiedossa upeaa kukkaloistoa ja mikä parasta, sipuleita on tarpeeksi paljon sen aikaansaamiseksi.

  VastaaPoista
 11. Heippa! Kiitos blogini lukijaksi liittymisestäsi. Kävin katselemassa taidekorttejasi ym. Ihania ovat :) Liityn tänne seurailemaan, koska kisst ovat rrrrrakastettavia, eikä niiden touhujen seurailuun ikinä väsy. Tykkään myös seurata talon remonttia ja sisustuksia. Itselläkin rintsikkatalon remontti jatkunut jo vuosikymmeniä ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...