tiistai 8. lokakuuta 2013

Tee itse: lyhtypylväs
Sain siskoltani kaksi vanhaa lyhtyä jotka hän meinasi heittää roskiin. Lyhdyt olivat alunperin seinätelineeseen ruuvattavat, telineisiin sisko osti uudet riippuvat lyhdyt. Näissä oli pohjassa reikä ja kierreurat ruuvia varten, joten kun sopivat pultit löytyivät, niiden avulla saatiin nämä kiinnitettyä puutolpan päähän. Olivat jo kieltämättä aika ruostuneita, mutta saivat nyt ainakin jonkin verran lisää ikää tuunaamalla. Vanhoja maaleja rapsutin pois sen verran mitä lähti. Lasit otin irti sisältä, niiden kiinnikkeet olivatkin jo ruostuneet katki. Pintaan uutta rautamaalia ja mosaiikkitöihin tarkoitetulla silikoniliimalla liimasin lasit paikoilleen. Puutolpat sain siskonmieheltä muutaman korvapuustin hinnalla :) Eli sain kaksi melkein ilmaista hienoa pihavaloa! Kävinpä heti laittamassa öljykynttilät palamaan. Sopivat ihan mukavasti kuvassa taustalla näkyvien "oikeiden" pihavalojen kanssa.

10 kommenttia :

 1. Nää on muuten hienot ja idea on mahtava!

  VastaaPoista
 2. Ensi vierailulla täällä mielenkiintoisessa blogissa ;) Hyvät tuli lyhdyistä !

  VastaaPoista
 3. TODELLA onnistunut tuunaus..heti aloin miettimään oisko meillä mitään tuon tyylistä edes tuolla. :D kiitoksia vaan vinkistä :)

  VastaaPoista
 4. Hienot lyhtypylväät, kierrätys kunniaan.

  VastaaPoista
 5. Hienot!

  Koko blogissakin on tosi hyvännäköinen syksyinen ilme :)

  VastaaPoista
 6. Hieno idea ja toteutus! Mielestäni todellista luovuutta osoittaa se, kun osaa nähdä potentiaalia ja uusia käyttötarkoituksia muiden silmissä jo romuksi tuomituissa asioissa :)

  VastaaPoista
 7. KAH! Tuohan on tosi kiva!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista! Mukavaa että piditte tuunauksesta. :) Syysiltojen pimeydessä ei lyhtyjä voi koskaan olla liikaa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...