sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Unikoita maalaillen


Innostuin myös tänään hieman maalailemaan kukkia. Kiitos vain kaikille ihanista sanoistanne edellisen maalauksen tiimoilta, se innosti taas jatkamaan maalaamista. Inspiraatio on ollut hieman hakusessa jo vuoden päivät, mutta nyt tuntuu että jotain erilaista alkaa syntyä. Tälläiset hieman suurpiirteisemmät maalaukset ovat vaihteeksi mukavia, on ehkä tullut hieman kangistuttua kaavoihin viimevuosina. Tämä myös akryyleilla maalattu pellavakankaalle, taustaan käytin viuhkasivellintä ja kukat syntyivät palettiveitsellä. Sillä saa mukavan rosoista pintaa ja nyt jo innolla mietin minkälaisia papukaijatulppaaneita palettiveitsellä maalaten syntyisi, se siis seuraavaksi kokeiluun :) Vielähän tässä on kolme kuukatta aikaa maalata uutta näyttelykesää varten! Pieni ajatelma syntyi myös tämän maalauksen mukana:

Havisevassa viimassa
varteni taipuu.
Sitkeänä tuulessa vain
hiljainen kaipuu.

Kesämuistojen loitotessa
sydän pysyy nupullaan,
lopulta sen unikon suudelma
herättää.

Kevään iloa alkavalle viikolle! :)

10 kommenttia :

 1. Wau, olen niin kateellinen tuolle taidolle! Et arvaa miten paljon olisin toivonut tuon lahjan periytyvän mulle, kun isomummoni oli taidemaalari, isäni piirtäjä ja tietysti isoveljeni peri tuon kaiken! Hitto mäkin haluaisin osata maalata js piirtää :( Olet kyllä todella lahjakas ja onnekas!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä uskon että ihminen oppii mitä vaan jos on tarpeeksi halua ja sitkeyttä tarkkailla ja hankkia tietoa :) 5-vuotiaana aloitin maalaamisen ja matkalle on mahtunut myös paljon luovia taukoja ja myös omasta mielestä kamalia "katastrofeja kankaalla" ja ajatus siitä että en osaa yhtään mitään, mutta tekemällä oppii ja asennoituminen on kaikista tärkeintä, joten pois tuo ajatus että se olisi jotenkin "periytyvä" ominaisuus. Kaikissa on luovuutta, usein vaan pitää työntää se epäonnistumista pelkäävä ego syrjään ennen kuin aloittaa :)

   Poista
 2. Upea unikkomaalaus!! Tuskin maltan odottaa papukaijatulppaaneita!

  VastaaPoista
 3. Todella hieno maalaus! Olet kyllä taitava. Tosi taitava.

  VastaaPoista
 4. Aivan upea maalaus! Olet todella lahjakas! :)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka ihana runo ja maalaus! Ihan meni kylmät väreet kun sitä luin!

  VastaaPoista
 6. No ihan hieman on näämmä innostuttu maalauksesta juu :)
  Uppee on tämäkin taideteos !

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...