lauantai 17. toukokuuta 2014

Kesä ja kirppislöydöt!


Näin ihana ja rouhean romanttinen työkalupakki löytyi kirpputorilta ja se sai uuden kodin kasvihuoneelta. Toistaiseksi keijunmekko saa oleskella siinä, mutta muutoin pakki saa toimia puutarhatyökalujen säilytyspaikkana. Paikallisen kirppiksen vautuminen on varma kesän merkki ja joskus tuleekin siellä käytyä vähän liiankin tiuhaan ;)

Kympillä löytyi myös ehjä AVI-lasipullo ihan koristetarkoitukseen. Ukot siellä jo hieman naljailivat ja kysyivät meinaanko ryhtyä kotiviinin tekoon, mutta enpä taida ;) Syksyllä voi laittaa tänne koristevalot ja jouluna vaikka kuusen ja tietysti keväällä vaikka oksia.

Kasvihuoneella alkaa olla jo hieman täyttä ja lisää tulee. Huomenna aion raahata olohuoneessa kasvaneet cannat kasvihuoneeseen ja istuttaa ne suurempiin ruukkuihin. Ihana kesäpäivä takana ja pakosti tulee hyvä mieli kun saa ulkona puuhastella ihanassa kevätsäässä.


Nautitaan keväästä...


... ja pikkuhiljaa starttaavasta kukkaloistosta!


Muistetaan toki myös levätä välillä - kuten Mimma kehottaa ;)


Kun on liikaa valoa, pitää laittaa lapaset silmille ;)

17 kommenttia :

  1. Ihania kuvia taas ja tuo työkalupakki on ihan älyttömän kaunis.

    VastaaPoista
  2. Ihanan paljon sinulla taimia, vau! Minun on pakko rajoittaa, sillä olen keväisin niin paljon pois kotoa, että en ehtisi varmaan kaikkia edes kastella ; )
    Kaunis tuo työkalupakkisi. Siinä on niin hieno sävykin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta että joka päivä saa olla kastelemassa :)
      Eikös olekin? Sävy on luonnossa vielä vähän enemmän turkoosin vihreä kuin mitä kuvassa.

      Poista
  3. Voi kuinka ihanan näköistä ja nuo sinun siniseksi maalatut rautakalusteet ovat kertakaikkiaan hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! Oli pakko maalata kun puuosien ohut lakkapinta kului pois lähes yhden kesän aikana. Maali kestää säätä paremmin :)

      Poista
  4. Pitsiverhot kasvihuoneessa, ihan loistava idea! Voi olla, että joudun vähän lainaamaan ideaa :) Työkalupakki on kyllä huippulöytö, onnittelut!

    VastaaPoista
  5. Voi miten kesä jo assuu kuvissasi, kasvihuonekin noin täpösellään...Kaunista kesäsunnuntaita sinne sinulle :)

    VastaaPoista
  6. Ihanan kesäinen tunnelma kasvarissasi! Nyt kyllä nautitaan kun lämpöä piisaa ja aurinkoa!

    VastaaPoista
  7. Voi sinua, olet saanut taas aikaiseksi vaikka mitä. Tuo työkalupakki on LÖYTÖ, samoin pullo. Naapurillani oli juuri tuollaisessa pullossa (työläästi kuulemma pujotellut) valoköynnökset, ja olipahan huikean hieno näky.

    Ihastelen aina kaikkien blogeissa elämästä nauttimisen taidon omaavia eläimiä, niin nytkin Mimmaa. Voi, kun itsekin voisi vaan kölliä auringossa ilman kiirettä mihinkään. Ihmisen elämä, pöh!! Ehkä haluan seuraavassa elämässä syntyä kissaksi johonkin oikein mukavan puutarhaihmisen kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli löytö! Ei toki kaikkien mielestä, mutta tällaisen romunkerääjän mielestä kyllä ;)

      Sanos muuta, ihan samaa mieltä. Kissa elää niin hetkestä nauttien ja silloin kun otetaan rennosti, silloin ei turhia murehdita. Se täytyisi itsekin opetella!

      Poista
  8. Hyvä löytö! Minulla on hakusessa sellanen peltinen, ruosteinen työkalupakki. Näin jossain lehdessä sellasessa kukkia, oli ihana!
    Meillä on aika samanlaiset puutarhatuolit ja pöytä, kerran löydettiin pihakirppikseltä. Kaipaisivat samaa käsittelyä kuin sinunkin.
    Kevät on niin ihanaa aikaa, joka päivä löytää pihalta jotain uutta. Meidän Siiri laittaa myös usein tassut silmille,hauskan näköistä!

    VastaaPoista
  9. Se on hyvä levätäkin välillä!

    VastaaPoista
  10. Ihana tuo työkalupakki! Ja Mimma sitten♥♥

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...