perjantai 12. elokuuta 2016

Kukitettu lasiveranta

Kaikki alkoi viattomasti ajatuksesta kerätä verannan ikkunalaudalle kimppu kesäkukkia. Ilmojen nyt äkisti viilettyä ei ulos ilman villapaitaa tarkene. Suuri tarve kietoutua lämmön ohella kukkasiin, riistäytyi käsistä. Osa ruokaostoksistakin vallan unohtuu nähdessäni kaupassa krysanteemeja ja haaliessani niitä kerta toisensa jälkeen kuin heikkopäinen. Kissaparka hädin tuskin mahtuu joukkoon omalle kyttäyspaikalleen kukkien täyttämällä verannalla. Lohduttaudun ajatuksella että ei näihin mennyt kuin vähän päälle 20€ kun kaksi kukkapurkkia saa vitosella ja ne ilahduttavat pitkälle syksyyn. Toukokuussa synttärilahjaksi saatu terassihortensia ei näytä muuttumisen merkkejä. Muutama kukinto on muuttunut valkoiseksi mutta suurin osa on vielä ihanan keväisen vihreitä. Tällä menolla se taitaa ilahduttaa meitä vielä jouluna. 
Kukkien ja tuikkujen lomasta toivottelemme ihanaa viikonloppua!

18 kommenttia :

 1. Aivan ihanat kuvat!
  Hyvää viikonloppua sinne myös!

  VastaaPoista
 2. Ah, miten kukkaisaa ja tunnelmallista, aivan ihanat kuvat! Tuota mä aina kadehdin muissa taloissa, lasikuistia. Se on niin ihana paikka kevällä, kesällä ja syksyllä, kun sataa tai on viileämpää. Meillä ei sellaista ole ja villeimmissä unelmissa aina suunnittelen moista. En kyllä ymmärrä ihan, mihin kohtaan, mutta täytyyhän ihmisellä olla haaveita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa myös aina kadehdin, mutta onneksi saatiin tähän kuistilla edes pieni lasiveranta rakennettua. :) Se on ihana paikka juuri syksyn hetkinä tuikkuineen ja keväällä monet kukat viihtyvät hieman viileässä mutta valoisassa paikassa. Kannattaa jatkaa haaveilua, kyllä se voi jonakin päivänä toteutua ;)

   Poista
 3. Lasikuistisi on nyt niin ihanan kukkaisa, ettei sieltä raaski pihamaalle mennäkään. Onneksi kissat ovat niin ketteriä, että ne löytävät aina itselleen sopivan kolon.
  Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei haittaa vaikka tuli sadepäivä vaihteeksi. ;) Mimma ei toisaalta jaksa verannalla kovin kauaa päivystää, olkkarin näköalaikkuna on jostain syystä mieluisampi. Samoin!

   Poista
 4. Ihana elokuun fiilinki kuvissa. Kynttilät, krysanteemit ja hiljalleen pimenevät illat. Ja silti kesä. Elokuu on ihan paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan kynttilöitä ja pimeneviä iltoja joten tämä on kyllä ihanaa aikaa! :) Olen aina tykännyt syksystä...

   Poista
 5. Todella kaunista. Elokuussa varsinkin on kivaa poltella kynttilöitä ja nauttia viimeisistä kesän kukkasista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) monesti kesän viimeisistä kukkakimpuista tulee niitä kaikkein kauneimpia.

   Poista
 6. Kerrassaan hurmaavaa kukkailoittelua. Etenkin kun pitää tosiaan villasukat ja paidat etsiä ensihätiin lämmikkeeksi, kun ei vielä tohtisi puita polttaa pesässä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...