lauantai 3. joulukuuta 2016

Mimman neljä vuodenaikaa

Sain Mimman kanssa kivan haasteen Suvikummun Marjalta (kiitos!) joka puolestaan oli saanut aivan ihka uuden Kivipellon Sailan kehittämän kuvahaasteen:

Postaukseen toivoisin neljä kuvaa, jotka on otettu eri vuodenaikoina.
Mukana voi olla uusia ja vanhoja sekä jo julkaistuja kuvia.
Mukaan voisi haastaa neljä blogiystävää.
Haasteeseen voi vastata, jos haaste tuntuu hyvältä.


Koska haaste oli esitetty myös Mimman nimellä, annan Kuningatar Mimman nyt vastata ensimmäisenä haasteeseen omilla kuvillaan (palvelijan vähemmän tärkeät puutarhajutut saa odottaa...), eli tässä Mimman neljä vuodenaikaa. Aloitetaan ajankohtaisimmasta ajankohdasta eli talvesta.


 Talvella mä tykkään makailla sohvalla, sängyllä, torkkupeitoilla ja olohuoneen vuolukivitakan päällä. Talvella on kiva vaan käpertyä johonkin ja nukkua. Painaa poski pehmoista tyynyä vasten.


Tai lämmintä takkaa vasten. 

 
Tänäänkin menin takan päälle, mutta palvelija ei ollu lämmittänyt sitä. Mikä pettymys! Tästä vielä huomautetaan... Keksin jotain salakavalaa mamman pään menoksi, hähhä...

On kiva kokeilla erilaisia ergonomisia nukkuma-asentoja.

 Silloin kun takka ei ole lämmin, käytän palvelijaa tarvittaessa ihmisdivaanina ja lämpötyynynä.
 Syksyllä olin vielä verannalla joskus kyttäämässä, mutta nyt siellä on turhan kylmä, ei sinne viitsi mennä. Onneksi oven vieressä on ilmalämpöpumppu. Jos käyn kylmässä käytävässä, menen sisään tullessa lämpöpumpun alle niin että turkki hulmuaa ja lämpenee mukavasti.


Kesä on parasta aikaa kun silloin on olohuoneen näköalatasanne auki, saan haistella raikasta kesäilmaa ja palvelija tuo isoja heinäkimppuja joita on mukava narskutella.

 Jess!

 

Juhannusruusut ei oo yhtä kivoja ku heinät.

 Mikähän tuokin kukka on olevinaan?


Keväällä puut vihertää nätisti. Niitä on kiva katella ja kuunnella kun ulkona liha laulaa puissa.


Aikaisemmin keväällä palvelija keksii minulle kotiin muita aktiviteetteja jotka pitää mielenkiinnon yllä.


Se on moro nyt. Minä muunnan Kuningattaren oikeudella tämän kissahaasteeksi. Haastan kissan neljä vuodenaikaa -haasteeseen Saaripalstan Mustin ja Ransun sekä palvelijani "siskontytön" Lunan, hänen oma palvelijansa kirjoittaa Kristallihelmi-blogia. Linda vastaa myöhemmin omilla vuodenaikakuvillaan puutarhan puolesta ja haastaa kaksi lisäkaveria. Oho, mulla tuli enemmän ku neljä kuvaa, mutta neljä ei riittäny. Nih!
-Mimma

24 kommenttia :

 1. Hihhhiii mikä ihana postaus ja upeita kuvia. Upeasti tuo palvelija järjestää noita aktiviteetteja. Onpa Mimman ilmeet todella majesteetin ilmeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palvelijalla riittää puuhaa. Onneksi se tajusi asentaa lintulaudan mun kyttäyspaikan lähelle. -M

   Poista
 2. "Liha laulaa puissa." Ihana Mimma. Ehdottomasti ansaitsit joka ikisen kuvan.

  VastaaPoista
 3. Kiva haaste ja oivaltavat vastaukset. Ihana Mimma. - Blogissani on puutarhakirjojen arvonta, käyhän kurkkaamassa. Mukavaa viikonloppua Linda!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimma on syvällinen pohdiskelija luonteeltaan, ja puhelias.
   Kiitos vinkistä! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Mimma <3 mainio kissa jokaiseen vuodenaikaan

  VastaaPoista
 5. Hihii! Ihana teksti ja mainiot kuvat Hänen Majesteetistaan!! Kiitokset haasteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaapa hyvät, jäämme mielenkiinnolla odottamaan Lunan vuosikertomusta. ;)

   Poista
 6. Sulla on vegaanista ruokaa tarjolla - meidän kissat jos postais, niin se keskittyisi levon lisäksi ruokaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ruoka on täälläkin tärkeää, nimenomaan kana! Schesir kanafilee, kana & ankka ja kana & kurpitsa. Kaikki kalat on hyihyi. Mutta mikään ei saa niin kovaa kehräystä ja kuolanoroa kuin heinät kesällä. Vehnänoras on myös hyihyi, paitsi sitten kun se on kuivaa. - M

   Poista
 7. Oi Mimma! ♥ Mikä ihana haaste ja vastauksesi ovat vertaansa vailla, niin kuin ovat myös nukkuma-asentosi, varpaasi ja mielipiteesi. Liha laulaa, titityy :-D
  Me kiitämme ja pojat vastaavat heti huomenna jos vain ehtivät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, jäämme suurella mielenkiinnolla odottamaan Manulin ja Pantterin henkeviä vastauksia! ♥

   Poista
 8. Hienoa Mimma, että jaksoit vastata haasteeseen! Tuo on todella vähimmäismäärä kuvia, että eri vuodenajat tulevat kunnolla käsiteltyä! Upeasti paneuduit asiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän haasteesen oli ilo vastata, joten kiitos sinulle Marja! :D

   Poista
 9. Olen ihan otettu! Ihana haastevastaus, upeita kuvia ja vallattomia ajatuksia! Kiitos Mimma! Rapsutuksia ja paljon täältä Kivipellosta ja puskut Nöpöltä ja Sulolta! Tuo mangustikuva sai ihan sanattomaksi! Upeaa, että haaste pääsi elämään omaa elämäänsä :D :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mangustiasento on Mimmalle hyvin ominainen. :D Purrpurr, ihanat Nöpö ja Sulo, mahtavia katteja! Kiitos kun keksit näin kivan haasteen, elämä kaipaa kivoja haasteita. :D

   Poista
 10. Ihana Mimma. "liha laulaa puissa" kohdassa repesin. Itsekin kyselen kissoiltani, ovatko menossa ulos katselemaan kun paistit visertelee ja lentelee (ja paistiksi ne monesti joutuvatkin).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...