torstai 24. toukokuuta 2012

Operaatio suihkulähde

 Kuten jo edellisessä postauksessani vihjasin, tämän kevään tärkein puutarhaprojekti on ollut operaatio suihkulähde. Tässä hieman esimakua miltä pienen huvimajani ympärys alkaa näyttää. Altaana toimii parikymmentä vuotta vanha turhaksi jäänyt satelliittiantenni/-lautanen jonka spraymaalasin siniseksi. Tuon kautta sitä on tullut katseltua taaperona Music Televisionia ja RTLää, nyt katselen vain antennia suihkulähteenä...heheh..;) Ympärillä kivituhkaa jota sain hankittua 5€/peräkärryllinen ja kivenmurikoita löytyy omalta pihalta. Ympärillä vielä istuttamista odottavat pallotuijat. Lisää ruukkuja täytyy vielä spraymaalata siniseksi, yksi kuvassa jo näkyykin.
 Majan takana näkyy vähän häiritsevästi tuo sähkötolpan pidikevaijeri, joten sen eteen istutan riippahernepuun tai riipalehtikuusen. Puut tilasinkin jo Paratiisin taimitarhasta kun sieltä löytyi. Aikaisemmin en ole sieltä koskaan mitään kasveja ostanutkaan joten mielenkiinnolla odotan.
 Tulppaanit ovat nyt lähes kaikki auenneet, nämä punaiset ovat kuin suuria ruusuja tai pioneita! En yhtään muista mikä lajike on kyseessä kun syksyllä tuli kaikenlaista istuteltua...
 Kasvilavassa kaikki hyvin, ei mene kauankaan kun saa jo retiisejä :)
 Mimma ottaa työpöydällä rennosti aurinkoa turkki kuumana :)
 Pitäisiköhän mamman pestä ikkunat kaikesta siitepölystä
että pystyisi paremmin peilaamaan...

10 kommenttia :

 1. Ihana ilme sieltä ikkunasta heijastuukaan Mimman naamalta ♥ Vähän sellainen tuimalta näyttävä, kun auringon takia joutuu laskemaan kulmakarvoja vähän alemmas.
  Supermahtava suihkulähde ja mikä idea! Luulin sitä eka kuvassa keraamiseksi altaaksi ja mietin, mitähän tuokin maksoi :-D Ihan tosi, siis niiiin hyvältä näyttää. Olet kekseliäisyyden kuningatar. ja Mimma muuten vaan kuningatar, onhan sillä se potrettikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimma on kyllä joskus aika tuima kuningatar jos sille päälle sattuu ;) 99% kuitenkin kiltti, se 1% on vain "luonnetta" ♥ No kiitos kovasti! Ei yrittäjän palkoilla keraamisia suihkualtaita ostella... :D enpä edes raaskisi sellaisia lasitettuja sinisiä ökyruukkujakaan ostaa, 4€ spraymaali ja saviruukut saa riittää siihen tarkoitukseen.

   Poista
 2. Tuimailmeinen kuningatar... :) Todella hauska idea kuten Saila jo tuossa hehkuttikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mimmalla on kyllä luonnostaankin hieman ovelat suipot silmät kun muihin sukulaisten kissoihin vertaa :)

   Poista
 3. Hihhihhii, erinomainen idea, sillä ihan sama idea on täälläkin päässä muhinut, siis lautasantennista suihkulähde!!! Tosin nyt se on alkanut jo muuttua ja elää, saattaa olla että lautanen päällystetään vielä mosaiikilla. Tai sitten lautasta käytetään vaan betonivalun muottina. Saa nähdä mitä loppujen lopuksi tapahtuu. Mutta kierrätys kunniaan!

  IHANA huvimaja, ja ihana tulppaani! Ja ihana Mimma. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, mahtavia ideoita! Laitappa sitten kuvia myös nähtäväksi kun valmistuu, olet niin taitava käsistäsi että lopputuloksesta tulee varmasti henkeäsalpaavan upea taideteos!

   Poista
  2. Toki tulee kuvia, jahka sinne asti päästään! Tässä on yksi toinen pihaprojekti varmaan työn alla ennen sitä... En tiedä tapahtuuko tänä kesänä. Suihkulähde on nimittäin tulossa tosi ruman grillin tilalle koivuympyrän keskelle. Koivuissa on riippumatot ja yhdellä sivulla keinu, eikä niissä viitsi oleilla, kun se grilli on niin hirvittävän kamala! Mutta kun se grilli kumminkin on tarpeen, ja uusi pitäisi rakentaa, ja se tulee oleskelupation nurkkaan, joka on tällä hetkellä liian pieni, eli sitä pitää suurentaa, ja sen takia porttia pitäisi siirtää jne jne... Loppumaton ketju, hehheh.

   Poista
  3. Hehheh!! Niin se on, kun yhtä paikkaa rupeaa vekslaamaan niin menee lopulta pian koko piha uusiksi ;) Tsemppiä!

   Poista
 4. Loistava kierrätysidea tuo lautasantenni! Juuri tuollaisista oivalluksista minä tykkään lukea, ihmisten kekseliäisyys ja luovuus ilahduttavat aina aivan mahdottomasti.

  Hieno, tunnelmallinen ympäristö tulee huvimajaasi. Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Intopii, mukava siellä on istuskella ja kesästä nautia kun vesi lorisee ja linnut laulaa taustalla ♥

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...