torstai 23. toukokuuta 2013

Täydellinen päivä ♥

Valtava määrä kiitollisuutta tästä täydellisestä kesäpäivästä! Ns. "oikeat" työhommat olivat tänään sen verran hyvällä mallilla että pidin hyvällä omallatunnolla vapaapäivän ja vietin sen kokonaan pihalla! Toukokuu on mielestäni vuoden ihaninta aikaa. Se energian määrä jota luonnossa olemisesta saa, on kyllä jotain aivan uskomatonta. Sää suorastaan helli meitä tänään, tuuli oli sopivan kova jotta se piti hyttyset loitolla. Puutarhavaja, jota yhdessä isän kanssa talvella jo suunniteltiin, oli silloin vasta unelma, tänään se sai jo kaikki kattohuovat ylleen! Tämä alle 10m² säilytystila ruohonleikkurille, ruukuille ynnä muille on kovin kaivattu ja tarpeellinen. Upea vihreys vallitsee kaikkialla ja tulenpunaiset Miranda-tulppaanit avasivat nuppunsa. Söimme ulkona kertakäyttölautasilta - ei edes tarvinut tiskata. Paistoin pippuripihvit ja kasviksia, ihanan mehevästä varhaiskaalista tuli taivaallisen hyvää kaalisalaattia. Kaalisalaatti on vain NIIN parasta. Tässä päivän tunnelmapalat kuvien kautta.
















9 kommenttia :

  1. Kaunista ja ihanaa aikaa on!
    Mua alkoi naurattaa tuo sun puutarha"vaja", siitä näyttäis tulevan suurinpiirtein samaa kokoluokkaa kuin mulla on Lilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D hih, pitäisiköhän mun nimetä tämä jonkinlaiseksi "Villaksi" kun se tuntuu olevan nykyään niin kovin muotia...

      Poista
  2. Uusi kaali on hyvää...käytän sitä myös salatissa...:)
    Tuo pihasi on, kuin ihana satumetsä!

    VastaaPoista
  3. Keväinen vapaapäivä on ihan parasta!
    Ihan sama tuli mieleen kuin Irmastiinalla, ihana satumaailma sinulla on siellä :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Irmastiina ja Marja, tämä kevät on kyllä aika satumaista aikaa! :)

    VastaaPoista
  5. Tottahan puuvajastasi tulee Villa Satumaa ;-) Komea siitä tulee joka tapauksessa.

    Narsissien ja keltaisten tulppaanien yhdistelmä on jännä. Ihan tosi ilmeinen kombinaatio, mutta minusta sitä silti näkee istutettuna todella harvoin. Upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Intopii, sehän olisi aivan täydellinen nimi ;-)

      Poista
  6. Mahtava paikka teillä! Ihastuin kovasti. Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi, mutta jään varmasti vakivieraaksi, tarkkailemaan mitä Kuningattarelle ja teille muille kuuluu.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...