sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Syysarvonta lukijoille (29.9. asti)

Syksy on mielestäni maailman ihaninta ja tunnelmallisinta aikaa. Kaikki tosin eivät ole samaa mieltä asiasta, joten syksyn piristykseksi ajattelin laittaa teille ihanille blogiystäville nopean viikon kestävän arvonnan käyntiin. Arvonnassa on kolme palkintoa.


1. palkinto: 100 pikkusipulin lajitelmapakkaus luonnonmukaiselle alueelle + Azalea tuoksutuikkuja tuomaan tunnelmaa syysiltoihin. Kyseessä on keskimmäisenä oleva ruskea paperikassi joka sisältää:
  • Isokevättähti 8 kpl.
  • Balkaninvuokko 8 kpl.
  • Syklaaminarsissi 10 kpl.
  • Tummahelmililja 15 kpl.
  • Kultasahrami 10 kpl.
  • Kevätkurjenmiekka 8 kpl.
  • Idänsinililja 6 kpl.
  • Isokevättähti sininen 10 kpl.
  • Villitulppaanisekoitus 25 kpl.

  • 2. palkinto: Papukaijatulppaanisekoitus eri värejä (20 kpl pss) + Luumu tuoksutuikkuja

    3. palkinto: 10 kpl kuvittamiani postikortteja ja granaattiomena tuoksutuikkuja

    Arvonnan säännöt:
    Arvonta suoritetaan SU 29.9. klo 21.00. onnettarena saa jälleen toimia Kuningatar Mimma.

    1 arpa: kun olet Romppala-blogin lukija ja jätät kommentin
    2 arpaa: olet lukija ja kerrot mitä rakastat eniten syksyssä
    3 arpaa: kommentti + lukija ja jaat arvonnan omassa blogissasi

    Kerrothan kommentissasi monellako arvalla olet mukana!

    ♥ Toivotamme Mimman kanssa paljon onnea arvontaan! :) ♥
    Palkinnot postitetaan voittajille heti arvonnan jälkeen, viikolla 40.

    46 kommenttia :

    1. Aivan ihania palkintoja! Liityin lukijaksesi ja uskon että viihdynkin täällä ;)
      Syksyssä parasta on luonnon ihana väriloisto ehdottomasti!

      VastaaPoista
    2. Kolmella arvalla mukana.

      Syksy on ihana vuodenaika, vaikka illat alkavatkin pimenemään. En pidä oranssista enkä keltaisesta väristä, mutta syksyyn ne aina kuuluvat ja voisin somistaa niillä kaiken. Värikkäät vaahteran lehdet, tammenterhot, omenaherkut, kynttilän valo, leivinuunin lämpö, villasukat.. <3

      VastaaPoista
    3. Oi mikä arvonta, osallistun kaiken uhallakin vaikken yleensä mitään voita, eli kahdella arvalla mukana, jippii :).

      VastaaPoista
    4. Ihanin arvonta ikinä! Osallistun kahdella arvalla. Syksyssä on kaikki kaunista ja minulle rakasta, mutta se ihanin asia... Taidan vastata melankolisuus. Koska se aamuinen sumu, josta nousevat upeat syysvärit ja koska se iltaisin tuikkiva tähtitaivas ovat rakkainta, mitä luonnossa tiedän :)

      VastaaPoista
    5. Oih,Voih :) Puutarhan täytettä!

      3 lla mukana tavoittelemassa kivoja palkintoja :)

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. Unohtui jotain oleellista :D

        Syksyssä parasta on pimeät illat, kynttilöiden valo, ruskan värit ja sateen ropina peltikattoon <3

        Poista
    6. ihanat palkinnot, joista saa voimia uuden kevään odotukseen. ensin tietysti nautitaan syksyn väriloistosta ja parasta syksyssä on , kun saa hyvällä omalla- tunnolla pimeinä iltoina istua takkatulen ääressä ja suunnitella jo tulevaa kevättä.

      VastaaPoista
    7. Kahdella arvalla mukana :) Olen minäkin ihan syksyihminen, ihaninta on ensin puuhailla kirpeässä syyssäässä puutarhassa tai kävellä metsässä ja sitten illan pimentyessä jättää kumisaappaat eteiseen, keittää kuppi aromikasta yrttiteetä ja lukea puutarhakirjoja kynttilänvalossa

      VastaaPoista
    8. Ehdottomasti parasta on se, että kotona voi nautiskella laiskoista illoista kynttilänvalossa - varsinkin jos sataa vettä :) ja samalla odotella ensi kevättä :D
      Pihahommista istutus tulevaa vuotta silmällä pitäen.
      Ja kaikilla kolmella mukana, linkittelen samantien, siispä persus ylös ja toiselle koneelle!

      VastaaPoista
    9. Parasta syksyssä on syksyn värit. Ruskasta saa voimia tulevan pitkän, pimeän talven varalle. Hienosti suunniteltu.

      Kolmella arvalla ahnehdin mukaan... (ja toivon postikorttipakettia!)

      VastaaPoista
    10. Parasta syksyssä on syksyn värit. Ruskasta saa voimia tulevan pitkän, pimeän talven varalle. Hienosti suunniteltu.

      Kolmella arvalla ahnehdin mukaan... (ja toivon postikorttipakettia!)

      VastaaPoista
    11. Hieno arvonta ja kahdella arvalla mukana. Syksyssä on mielestäni parasta tunnelmointi kynttilöiden valossa ja istuskelu takkatulen lämmössä hämärässä huoneessa tuleen tuijotellen, kun ulkona myrskyää ja tuulee. Sekä tietenkin hyvän kijan lukeminen vilttiin kääriytyneenä.

      VastaaPoista
    12. Jospa minäkin koittaisin onneani yhdellä arvalla ;) Ihaninta syksyssä on pimeät illat (ja mitä myrskyisempi sen parempi) kun saa piiloutua fällyihin sohvan nurkkaan ja fiilistellä kynttilän loisteessa. Kirsi (kirsi.tahtinen@dnainternet.net)

      VastaaPoista
    13. Ihania palkintoja! Kahdella arvalla mukana. Syksyssä parasta ovat kirpeän kuulaat aamut, luonnon väriloisto, kynttilät ja takkatuli, neulehetket, lämpimät villasukat, hyvä kirja ja mukava kolo sohvan nurkassa. Kaikenlainen laiska joutenolo :O)

      VastaaPoista
    14. Syksyssä parasta on uuden kesän suunnittelu, ja se, että syksyn jälkeen tuleekin jo joulu. Tähän asti syksy on ollut ihan mukava lämpimien säiden johdosta, mutta tästä märästä kylmyydestä en vaan pidä yhtään (voi johtua siitäkin, että talossamme on avoin aukko suoraan ylös, kun piippu on purettu). Kahdella arvalla mukana.

      VastaaPoista
    15. Paraasta syksyssä on pimeät illat ja kynttiläin valo.
      Kahdella arvalla mukana.

      VastaaPoista
    16. Uunituoreena vanhan talon ja pihapiirin omistajana juuuuuuri jotain tälläistä tarvitsen. Remontin viimeistely ja muutto on vienyt niin kaiken ajan, että en ole ehtinyt sipulikauppaan. Syksy on minunkin suosikkivuodenaikani ja rakastan siinä miltei kaikkea. Pimeyttä on sopivasti, lämpötila on hyvä, sienet on parasta ja luonto kauneimmillaan, tuoksusta puhumattakaan. Olen kahdella arvalla mukana. En lue blogeja lukijapaneelin kautta, mutta suosikkini on listattu oman kummitustaloni puolelle http://kummitustalonkuvakirja.blogspot.fi/

      VastaaPoista
    17. Kahdella arvalla mukana. Syksyssä on parasta kaikki! En keksi mitään mikä ei olisi tavalla tai toisella ihanaa. Fiiliksen tuo vähenevä valo ja tunnelmallinen pimeys.

      VastaaPoista
    18. Ihana arvonta :). Kolmella arvalla mukana!
      Syksyssä ihaninta on tuoksut ja nämä viileät aurinkoiset päivät. Toisaalta kesän jälkeen on mukava hiukan huokaista, sillä puutarhatyöt, vaikka niin ihania ovatkin, voivat myös väsyttää ja alkaa maistua puulta, syksy on siten armollinen :)

      VastaaPoista
    19. Ai niin...syksy on vaan niin ihanaa aikaa...parasta!

      VastaaPoista
    20. Ihana arvonta, kiitos siitä! Sainpa aikaiseksi liittyä virallisestikin lukijaksi vaikka olen koko blogin jo lukenutkin läpi (keskeltä aloittaneena tosin). Mietin, minkä palkinnon mieluiten haluaisin, mutta koska en osaa valita (vaaka!), luotan Mimman tassuun. Syksyssä parasta on ruska, syksyn kurssit, joihin kesän jälkeen on uutta intoa, kynttilät ja tietysti oma syntymäpäivä (mukava täyttää 28 vuosi toisensa jälkeen...). Kahdella arvalla siis osallistun.

      VastaaPoista
    21. Kahdella arvalla mukana! Syksyssä on parasta värit ja kyllä minä sateen ropinastakin pidän. Silloin kuin itse voi olla sisällä!

      VastaaPoista
    22. Oi mikä mahtava määrä osallistujia jo, mukana olette ja arpakulho täyttyy! :) Kiva että tykkäätte palkinnoista!

      VastaaPoista
    23. Luonnon värit ovat syksyllä ihania. Kynttilät ja viltin alle käpertyminen...Eilen satoi vettä koko päivän. Se ei haitannut, vaan päivä oli omiaan pullanpaistoon. Aivan ihanat palkinnot...kahdella arvalla mukana! Jospa onni suosisi.

      VastaaPoista
    24. Ihanat palkinnot; minulla meni päivä aikaa miettiä, että mitä rakastan syksyssä! Mitä siinä voisi kevätihminen rakastaa. No keksin vihdoin; Onni ryhtyy syksyllä taas kotikissaksi ja tulee jopa sohvalle nukkumaan. Niin ja voi istuttaa sipuleita kevättä varten :)

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. No siinähän oli jo paljon syytä rakastaa syksyä! ;)

        Poista
    25. Ehdottomasti kahdella arvalla mukana täältä Kahelinkulmalta.
      Syksy on värikäs ja jokainen päivä on erillainen. Vuodeajoista kevään jälkeen tokana!

      VastaaPoista
    26. Haluan olla kahdella arvalla mukana. Mitä rakastan syksyssä? Värejä, voisin loputtomasti katsella puiden upeita syysvärejä ja vielä kun miettii miten ne syntyy, niin aina vain ihmettelee kuinka luonto on viisas. Niin, piti sanomani, että kyntilöiden syttyminen syysiltaa - rakeastettavaa.
      Tuo sinun otsikkosi on muuten aivan ihanan värinen!
      Iiris

      VastaaPoista
    27. Kolmella arvalla mukana. Ihaninta syksyssä on hämärtyvät illat, kynttilän valo ja takan ritinä. Rakastan myös syysaamujen raikasta tuoksua metsässä ja kunnon syysmyrskyjä.
      Sinulla on muuten aivan ihana blogi, jota olen lukenut jo pitkään mutta tämän arvonnan myötä liityin varsinaiseen lukija-porukkaan.

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. Ihania asioita :) syksyssä on paljon hyvää! Kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi ♥

        Poista
    28. Ehdottomasti kolmella mukaan! Syksyssä on parasta kotona oleminen, kynttilät, pehmoiset asiat eli torkkupeitot ja neuleet ja neulominen, lämpimät juomat, raikkaat kelit ja tietysti joulun lähestyminen! Ja en kaihda sadetta enkä tuuliakaan, paremminkin rakastan! :)

      VastaaPoista
    29. Ihana arvonta! Olen kahdella arvalla mukana. Syksyssä parasta on kesän kuivuuden jälkeen uudestaan alkava istutus- ja kasviensiirtokausi ja se, että saa tehdä kevätkukkaloistoa istuttamalla sipuleita :-)

      VastaaPoista
    30. Ihana uusi blogilöytö! Jäin heti lukijaksi! Kolmella arvalla mukana. Parasta syksyssä on lämpöset aurinkoiset päivät ja ruska! :)

      VastaaPoista
    31. Ihana arvonta.

      pasrat syksyssä on ehdottomasti värit ja se kun saa alakaa hössöttämään kaiken maaliman joulujuttuja. Värit sisälläkin alkaa muuttua täyteläisemmäksi ja lämpimämmän sävyisiksi. kaksi arpaa minulle kiitos :)

      VastaaPoista
    32. Kaksi arpaa, liittyttiin lukijoiksi (vaikka luettu ollaan toki jo aikojen alusta..) 2 arpaa siis, kiitos! Ja syksyssä on parasta sadonkorjuu. Lähdetään tästä Blackien kanssa kohta porkkanan nostoon.
      -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

      VastaaPoista
    33. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. Kaksi arpaa, kiitos! Kiitos uskomattoman ihanasta blogista.

        Syksyssä on parasta villasukat, takkatuli kaakeliuunissa, sateen ropina peltikatolla, syysmyrskyt, kissan kehräys, värikkäät vaahteranlehdet ja villiviinit, lyhdyt puutarhassa, ensilumi, teekutsut, glögit ja lukeminen sohvanurkassa.

        Tunnelmallisia syysiltoja ja Terveiset Tampereelta!

        Liisamaria

        Poista
    34. Kolmella arvalla lähden leikkiin mukaan.
      Syksyssä ihaninta on väriloisto, pimenevät ja viilenevät illat, kynttilät ja tunnelmavalot sekä villasukat ja -neuleet :)

      VastaaPoista
    35. sähkäri on: aikunaskareet(ät)gmail.com

      VastaaPoista
    36. Mukana kaikilla arvoilla ;) Mikäs syksysä olis mukavaa..kynttiläin loisto..lehti kasaan pomppiminen.Siks istutin aikoinaan vaahteran ja tammen... kuralätäköt....
      bikkenpilttuu@gmail.com

      VastaaPoista
    37. Syksyssä rakastan metsän tuoksuja ja kaikkia luonnon värejä. Ihana palkinto, vielä ehtii istuttaa sipulit maahan. Kahdella arvalla mukana.

      VastaaPoista
    38. yhdellä mukana :) syksyssä parasta on ihanat värit ja tuoksut sekä hämärät illat :)

      VastaaPoista
    39. Mukana kahdella arvalla. Syksyssä mukavinta ruska, kirpakan raikas ilima ja kynttiläkauden alkaminen.

      VastaaPoista
    40. Kahdella mukana. Syksyssä ihaninta kävelyretket lehtien peittämillä metsäpoluilla ja hämärät illat, takkatulen loisteessa,kynttilöiden palaessa,itse sohvan nurkassa röhnöttäen hyvässä seurassa kehräävän ystäväni kanssa.

      VastaaPoista
    41. Kiva, syksyinen arvonta. Mukana kahdella arvalla. Syksyssä pidän eniten (kynttilänhämyisestä) tunnelmasta.

      VastaaPoista

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...