sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Nimpparikukkasia ikkunalla


Ihana systerini muisti viime viikolla nimppareitani näin kauniilla kukkasilla! Hän tietää että tykkään valtavasti kaikista lintuhäkeistä joten oli teettänyt ihanaan koristeeseen suloisen kevätasetelman. Ihanat piristävät värit, kiitos tuhannesti Sussu!


Kotiväeltä sain kaksi kauniin väristä gloksiniaa! Suuret ja mahtavat kukat näissä. Toivottavasti saan nämä pysymään hengissä jotta voisin uudelleenkasvattaa niiden mukulat ensi keväänä :)Asetelmasta nappasin muratinpätkän juurtumaan jos siitä saisi vaikka pienen taimen kesäkukkaistutuksiin :)

Talvesta selvinneet pelargoniat saavat vielä viihtyä ikkunalla ennen kuin kasvihuone tarpeeksi lämpenee. Vasemmalla parin vuoden takainen perhosamaryllis ´Papillon´ myös jo odottelee kesää.

8 kommenttia :

 1. Myöhästyneet nimpparionnittelut! Kauniita kukkia olet saanut, lintuhäkki on ihana. Iloisia kevätpuuhia sinulle puutarhassasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hitunen, iloisia keväthetkiä sinullekin :)

   Poista
 2. Eipä kestä kiittää ;) Ihanaa vehreyttä ikkunalla! Kauniit gloksiniat ♥

  VastaaPoista
 3. Sulla on maailman ihanin sisko ♥
  Ja OOH minkä värinen gloksinia! Mä olen muuten onnistunut hyvin sen talvetuksessa, se on elänyt ihan ruukussaan täällä rintamamiestalossani, jossa lämpö on talvella 5 ja 18 välillä, tuossa ikkunalla, josta patteri on kaukana. Syksyllä sitä ei saa paljoa kastella, mutta helmikuussa aloitin runsaamman kastelun ja maaliskuussa lannoituksen, ja nyt siinä on pienen pieniä nuppuja! Kasvi meinasi jo kerran kuolla, viime talvena, kun se oli mulla kaupungissa, liian kuivaa. Sitten otin riskin ja toin tänne saareen, vaikka en tiennyt, onko sille liian kylmää täällä saarikodissa. Ei onneksi ollut :-) Onnea omallesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kovin rakas systeri ♥
   OOH, loistava uutinen! Ehkäpä minulla ne pärjäisivät talven yläkerrassa kun siellä on viileämpää. Mukavaa jos pärjäisivät ruukussaan, ajattelin että ne mukulat pitää syksyllä nostaa, kuivattaa ja istuttaa uudelleen keväällä. Auttaa varmaan jos ei niitä sitten syksyllä lotraa vedellä - mikä ei minun tapauksessani tuota ongelmia kun kuitenkin varmaan unohdan ne kastella... ;)

   Poista
  2. Joo, just sitä talvetushuonettasi ajattelin!

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia täällä blogissasi! ♥

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...