tiistai 11. lokakuuta 2016

Ohje havutähtien tekoon

Edellisen postauksen tiimoilta tuli pyyntöä havutähtien teko-ohjeesta
ja sellainen löytyy Oma Piha-blogin puolelta täältä.

Toki Googlettamalla samanlaisia ohjeita löytyy hyvin monestakin blogista, eli kyseessä ei ole mikään oma keksintöni :) moni varmasti näitä myös syksyisillä kranssiaskartelukursseilla väsää. Mukavaa kyllä että välillä on jotain muutakin villitystä kuin se iänkaikkinen perinteinen havukranssi - vaikka toki kaunis sekin on. :)

Tämä päivä meni kirjaimellisesti ihan usvassa. Näkyvyys ulkona oli koko päivän todella heikko kun koko kylä oli paksun usvan peitossa. Ihan mahtavaa! Rakastan syksyistä usvaa. Ilma oli tosin niin kostea ja hyytävän kylmä että tänä iltana jäi ulkona askartelut väliin. Eiköhän nämä tähdet jo tältä erää riitä. ;)

10 kommenttia :

 1. Ihania havutähtiä! Taidanpa minäkin yrittää tehdä tuollaisia, kun ovat niin kauniita. - Mukavaa syksyistä viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Eihän hyvää askartelumateriaalia voi hukkaha heittää. Sullaha o jouluvalamistelukki hyväs mallis.(ed. postaus) Tein viimme vuanna oikee urakalla nuata tähtiä. Palio mukavempi teherä ku ranssia. Tähtien kehikokki voi kiärrättää vuaresta toisehe, jos teköö niistä tukevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan voi, havut on arvotavaraa jouluihmiselle! Ihan samaa mieltä, mukavaa vaihtelua ja kiitos vinkistä, täytyy pitää kehikot tallessa ensi vuoteen :)

   Poista
 3. Nämä on aina kivoja. Mä teen omat tähteni aina tuijasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nekin ovat hienoja! :) Tuijassa on jännä vahva tuoksu leikatessa.

   Poista
 4. Hienoja ovat nämä tähdet ja samoin edellisen postauksen muut havutyöt. Mulle tulee havuista vain niin armottoman jouluinen olo ja justiin oli kesä ;) Tai siltä ainakin tuntuu, vaikka ollaanhan kohta jo lokakuun puolivälissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh! Täällä tuntuu että kesästä on jo ikuisuus kun on vaan ihan harmaata ja lehdetöntä joten silloin minulla lähtee aina joulutusvaihde päälle. :D En tykkää askarrella liian kylmässä talvipakkasessa.

   Poista
 5. Hienoja tähtiä! Jotenkin olen varma, että jos minä tekisin niin eivät näyttäisi tuolta.

  VastaaPoista
 6. Upeita havutöitä. Kyllä luonnon materiaalit ovat kauneinpia.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...