perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannusterveisin


Koska meillä ei ole lipputankoa, ripustimme Mimman kanssa lippunauhaa juhannuskoivuun joka on olohuoneessa isossa lasipullossa. Mukana on myös suuri oksa juhannusruusuja joita Mimma tykkää nuuhkia kyttäyspaikkansa vieressä. 


 Tässä vihreät juhannusterveiset kuunliljakujalta.


Juhannusta juhlistimme perinteisin menoin siskoni luona heidän kesätuvallaan. Kiitos jälleen ihanista juhannuspippaloista ja herkuista! Siskoni oli tehnyt myös ihanan mansikka-suklaakakun kotimaisista mansikoista. Nam!


Siskontyttö Luna oli myös menossa mukana. Pikkuista alkoi vaan jo juhannus väsyttää...

Vaikka tuvalla on hyvät oltavat ja viihtyisä prinsessapeti, piti Luna viedä omalle sohvalle nukkumaan. Lunasta sanottiin että hänessä saattaa olla hieman ragdollia, enkä ihmettele. Kissa menee sylissä aivan veltoksi eikä oikein tiedä kuinka pitäisi kanniskella kun meinaa vaan luisua pois :)

Iloista ja rentoa juhannusta kaikille!

7 kommenttia :

 1. Oi, herkullisen näköinen kakku! Minä jäin tänä juhannuksena ilman mansikoita, mutta jospa niitä kohta saisi kunnolla. Leppoisaa juhannusta Mimmalle ja sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. ihanan näkönen kakku tosiaan. onneksi on pienemmän minin synttärikakkua jääkaapissa jos himottaa vielä kotvan kuluttuakin.

  mukavaa juhannusta sinne :)

  VastaaPoista
 3. Hihii! Tuo viimeinen kuva on kyllä hauska. Ei se Luna kyllä yleensä noin veltto ole sylissä, eli tuo oli harvinaista herkkua ;DD Hyvää Juhannuspäivää sinne Mimmalle ja sulle!

  VastaaPoista
 4. Hyvää juhannuksen jatkoa! Ihania kuvia.

  VastaaPoista
 5. Voi tuota Lunaa alimmassa kuvassa! Mukavaa juhannuksen jatkoa! :)

  VastaaPoista
 6. Teillä on ollut rento meininki :-D Ja voi nami, minkä näköinen mansikkakakku. Tuosta haukkaisin.

  VastaaPoista
 7. Upea tuo ensimmäinen kuva ja hieno idea ripustaa liput seinälle salon sijaan!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...