perjantai 13. kesäkuuta 2014

Pikaiset kirppislöydöt

Piti käväistä tänään kirpparilla katsastamassa josko jotain uusia aarteita löytyisi muutamalla eurolla. Löytyihän niitä taas yllättäen. Vanha kulunut tarjotin on kovin vintage ja siinä on ihana turkoosin sävy. Lisäksi löytyi avaamaton pakkaus todella tukevan ja vahvan oloisia puutarhatyökaluja parilla eurolla. Ihan tohkeissani olen kun vielä niin söpön värisetkin. Lisäksi pari lautasta kasvihuoneelle kukkien alustoiksi.

Yhden miehen kanssa siinä kassalla päiviteltiinkin sitä että tulee aina ostettua enemmän tavaraa kun tuotua ja lopulta jää itse miinuksen puolelle. Kehui myös että heidän pöydästä oli mennyt aivan heti sellainen suuri AIV lasipullo. Tunnustin sitten että minähän sen kävin taannoin ostamassa, hehheh. Pitkään olin sellaista pulloa havitellut ja kun kympilä sain niin hetihän tarjoukseen piti tarttua.

Lasipullokokoelma sai tänään myös täydennystä, tämä etualan vihreä ja oikeanpuoleinen kirkas kemistin pullo. Vaikka vain yhden kukan laittaisi aina pulloon, ovat ne niin nättejä :) Kaikki ovat kirppislöytöjä. Paras pysyä taas kaukana kirppiksestä....no....ainakin vähän aikaa ;) Mukavaa viikonloppua!

11 kommenttia :

 1. Ihania nuo lasipullot ja kymppi aiv-pullosta ei ole paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole paljon, siihen on ihana laittaa vaikka vihreitä oksia keväällä :)

   Poista
 2. Löysin blogiisi mutkan kautta ja muistin nähneeni talostasi ja pihastasi jutun jossain lehdessä (?). Kaunista ja ihanan kierrätyshenkistä sinun maailmassasi. Aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa kesää sinullekin ja tervetuloa lukijaksi :)

   Poista
 3. Mahtilöytöjä! Ihanan värisiä uudet työkalusi, eihän niillä työ tunnu enää edes työltä :) Vaikka eihän puutarhassa työskentely muutenkaan mitään työtä ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) työkaluja ei koskaan voi olla liikaa! Joka kukkapenkissä saa olla oma pikku koussikka.

   Poista
 4. Heh, kirppiksillä on tuollainen ominaisuus, että mitään tarvetta ei ole sinne mennessä, mutta niin vaan niitä tarpeita puhkeaa siellä kierrellessä!
  Ihania löytöjä, eihän tuollaista kulahtaneisuutta voi vastustaa kuin tuossa tarjottimessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, vaikea vastustaa kun jotain kivaa löytyy :) nyt vaan pitäisi yrittää tasapainottaa ja löytää vastaava määrä tavaroita myyntiin!

   Poista
 5. Ihan sun näköinen tarjotin! Ja nuo puutarhatyökalut, ovatpa kertakaikkiaan hempsukat ♥

  VastaaPoista
 6. Kirppikset ovat niin kiehtovia! Niin kiehtovia, että joskus joudun laittamaan itseni kirppiskieltoon.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...