maanantai 30. kesäkuuta 2014

Keijutellen

 "Aarre"

Tänään on tullut mentyä taas vaihteeksi tukka putkella kuin viimeistä päivää. Huomenna Keijumökki-kesäpuotini avautuu taas täällä Virtain Killinkoskella ja on auki 27.7. saakka. Kortit, taulut ja tilpehöörit alkavat olla kaikki paikoillaan. Älkää siis ihmetelkö jos on pientä hiljaiseloa heinäkuussa täällä blogin puolella. Nyt vain toivotaan parempia kesäkelejä :)

Onpa ollut ihanaa katsella ja lueskella kuinka monet bloggaajat osallistuivat avoimet puutarhat -tapahtumaan. Minäkin olen jo parina vuonna saanut kutsun osallistua, mutta ajankohta on aina vähän kiireinen juuri tämän näyttelyn avaamisen vuoksi, mutta täytyy harkita jos ensi vuonna myös osallistuisi. Tähän aikaan vaan pihallani ei ole kovin paljon kasveja kukassa. Siperiankurjenmiekat ovat tosin olleet tänä vuonna kauniita. Tämä on kyllä yksi ehdottomista lempikukistani!


Eilen kärräsin multaa uuteen kukkapenkkiin ja siirsin pallotuijat suihkulähteen luota tulevan kivipolun reunaan siistiksi riviksi. Ehkä yritän tällä tavoitella englantilaisen puutarhan tyyliä, käyttäen näitä puksipuun korvikkeina, sillä sellaisina olen ne aina nähnyt. Taakse ajattelin jakaa muutaman tupsun tätä siperiankurjenmiekkaa sillä se tuntuu olevan aika kiitollinen kasvamaan kaikenlaisissa olosuhteissa. 

 Tämän päivän hyvä tekosyy olla kärräämättä kivituhkaa (muiden kiireiden lisäksi) on sade. No, ehkäpä elokuussa sitten saan projektin valmiiksi. Kirpparilta löysin viime viikonloppuna kumivasaran/lekan kivien naputtelua varten. Juuri sellaista olin kaivannut! Isä oli löydöstäni niin kateellinen että kävi tänään ostamassa oman (isomman) kun sanoin että pöytään jäi vielä toinen :)

Suviruusun myötä kesäisempiä kelejä odotellen...


7 kommenttia :

 1. Ihana puutarhasi vetäisi vierailijoita magneetin lailla, rohkeasti mukaan ensi vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, kiitos rohkaisusta Maria. Tuskin nyt sentään magneetin lailla ;) Virrat on kuitenkin aika syrjässä muista kohteista kun katselin osallistujia. Muut Pirkanmaan kohteet ovat aika kaukana.

   Poista
 2. Ihana keiju!
  Toivotan sinulle vilkasta heinäkuuta Keijumökkipuotiin..:)

  VastaaPoista
 3. Olisipa joskus kiva vierailla siellä pienessä keijunmökissäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ihanaa nähdä joten tervetuloa vaan jos tällä suunnalla liikut :) enpä ole vielä ketään blogikaveria "livenä" koskaan tavannut.

   Poista
 4. Pidän tätä blogia. Todellakin tämä on kiva esitys ajatuksia. Täytyy sanoa teit hienoa hienoa työtä tämän kanssa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...