keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Puutarhapolku lomaprojektina
Olen pitänyt tämän viikon kesälomaa, sillä heinäkuun alkaessa avautuu taas pieni taidepuotini ja siinä vierähtää koko kuukausi. Polun pohja on alkanut jo syntyä. Maan pinta on kuorittu ja alla on lähinä hiekkaa. Mietinkin jokin aika sitten että mistähän saisi hieman hiekkaa loihdittua toisaalle juntin savimaan kevennykseksi ja tässähän sitä riittää ja lisää tulee. Keskiummäisessä ja alimmaisessa kuvassa oikealle puolelle tulee vielä multaa istutuksia varten ja vasemman puolen tiivistän ja siihen tulee kivituhkaa. Kukkapenkkiä ja polkua erottamaan upotin muovista nurmikonreunusnauhaa jotta ei maa pääse valumaan kivituhkan sekaan. Tuossa keskellä kun törröttää tuo sähkötolpan tukivaijeri (parhaaseen paikkaan ovat sen laittaneet...), ajattelin sen juurelle joskus istuttaa ehkäpä mantsruriankärhön josta olen pitkään haaveillut. Vaijeri toimisi sopivana tukena kukkapilvelle. Pientä kirpparituolinen tuunausprojektia on myös ollut vireillä, siitä lisää ensi kerralla. ;) 

Aurinkoista iltaa!


10 kommenttia :

 1. Hyvää kuntojumppaa tuollainen pihanlaitto. Kiva saapaskukkamaljakko!

  VastaaPoista
 2. Polusta tulee hieno...vaikka kova homma siitä onkin..:)

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä se polku sitten valmiina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, laitan kuvia sitten kun (joskus) valmistuu :)

   Poista
 4. Hieno polku tulossa! Muovinen reunanauha on muuten kiva, mutta meidän pihalla se ainakin keväisin pyrkii nousemaan ylöspäin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa... No tässä ei toivon mukaan roudi kun on aikalailla hiekkapohja. Saas nähdä :)

   Poista
 5. Hei!
  Kuvissa näkyy sähkötolpan "ankkurointipiuha", mikä menee maahan pylvästä tukemaan (en tiedä sen nimeä).
  Äitini laittoi sen juurelle kasvamaan humalan ja joka kesä se ylettyy yhä ylemmäs ja ylemmäs pylvästä kohden ja näyttää kauempaa katsottuna hienolta.
  Pikku vinkkinä vaan, voihan siinä käyttää muutakin köynnöstä.

  Ihania kuvia sinun puutarhastasi! Nauti kesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Viiru! Olen harkinnut humalaa, se kiertyyy hyvin naruun, tolppaan tai vaijeriin. Se tosin leviää myös aika hyvin joten sille täytyisi tehdä tilaa nykyisistä istutuksista... Iloista kesää!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...