tiistai 1. elokuuta 2017

Mistä muistaa kesän?













Joillekin kesän tunne syntyy rannalla makoilusta, jäätelön lipomisesta tai ehkä lomareissuista jotka posotetaan vauhdilla kuumassa autossa. Minulle paras kesän tunne syntyy kun saan näpertää kukkien kanssa. Sitoa kimppuja ja räpsiä niistä kuvia muistikortit täyteen. Joskus talven pimeinä tunteina kuvien kautta muistan juuri ne hetket ja tunnelmat.

Valokuvaaminen on ollut aina rakas harrastus ja muistan kuinka pienenä tyttönä yritin asetella kukkia ja ottaa niistä jonkinlaisia "taidekuvia" surkealla pienellä punaisella filmikameralla, ja mikä pettymys oli lopulta saada ne kaikki kehitetyt kuvat joista suurin osa oli sumeita tai heilahtaneita. Kuvaamisesta on nyt aikuisiällä tullut osa työtä joten ymmärrän raahata mukanani kamerajalustaa (vaikka kuinka vakaaksi oloni sillä hetkellä tuntisin), mutta tämän kesän olen suurimmaksi osaksi napsinut ihanalla älypuhelimella paloja kesästä vailla itseaiheutettuja "kuvauspaineita" ja jakanut niitä nettiin Instassa. Samalla olen nauttinut myös toisten ihanista kesähetkistä. Minä, suurten suunnitelmien ja niiden varasuunnitelmien superlaatija, olenkohan kesän aikana vihdoin oppinut elämään huolettomasti kesähetkessä? Juuri nyt siltä tuntuu... :)

Tässäpä myös blogin puolelle hieman näitä pieniä paloja ajasta jolloin kesä alkaa taittua hämäriksi illoiksi. Valkoiset kruunuvuokot ovat nyt päässeet vauhtiin ja myhäilen tyytyväisenä että saan kerätä niitä kimpuiksi mielin määrin aina myöhäiseen syksyyn asti. 
Tervetuloa elokuu!

5 kommenttia :

  1. Niin ihanan romanttisia kuvia, täyrellisiä! Näköö, ettet torellakaa oo ensimmäästä kertaa pappia kyytis :) Kyllä eri kasvien kukinnan kautta, muistaa kesät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihanaa jos tunnelma välittyy. ♥ :)
      Ei kesää ilman kukkia!

      Poista
  2. Upeita kukkasia ja tunnelmallisia kuvia:)

    VastaaPoista
  3. Voi kuinka ihania kuvia taas kerran!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...