tiistai 18. toukokuuta 2010

Hurmaavat narsissit


Narsissien kukinta on juuri nyt pihallani parhaimmillaan joten pakko oli napsia kuvia kevään ilopilkuista. Tuulenvireen mukana kantautuu ihana tuoksu, etenkin alla olevan kuvan "Texas"-narsissi tuoksuu todella voimakkaasti. "Texas"-lajikkeena se myytiin, mutta olen ruvennut miettimään olisiko se kuitenkin "Tahiti" koska näyttää enemmän siltä, "Texas" on vaaleampi... samapa tuo, ihania ovat :)Tämä kukka tuli yllätyksenä, en edes muistanut sellaista istuttaneeni syksyllä, nyt tosin kyllä muistan :)

5 kommenttia :

 1. Kaunista! Tuoksun voin tuntea tänne asti! Se on uskomatonta millainen voima ja vaikutus väreillä on meihin.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia narsisseistasi. Meillä ollaan hieman edellä kesän tulon kanssa. Tänään leikkelin narsissien kuivuneet kukat jo kompostiin.

  VastaaPoista
 3. Minustakin tuo näyttää Tahitilta... No, samapa tuo, kuten sanoit! Ja suloinen pikku Fritillaria nostaa päätään! Kyllä kevät on merkillistä, maagista, energistä, ihanaa aikaa. Ja wow, mikä kivimuuri! Sukat pyörii jaloissa!

  VastaaPoista
 4. Piitu: kyllä, väreilä on uskomaton voima, ja myös tuoksuilla :)

  Unelma: Kiitos kommentista! Täällä päin tuli kesä nyt niin äkkiä että ovat kyllä nämäkin narsissit pian jo kukkineet (valitettavasti).

  Saila: Juu, ei minua haittaa, itse asiasa kauniimmalta ja värikkäämmältä nämä näyttävät kuin Texasit :) Olen samaa mieltä, ihan tuntuu aina että todella herää eloon näin keväisin. Kivimuurin kivet olivat synttärilahja vanhemmilta kun aina kivimuureista olen haaveillut! Isä parka se kovimmille joutui sitten niitä vahvimpana pyöritellessä ja kyllä me yhdessä niitä välillä vanhan lumikkolankin avulla vedettiin... :)

  VastaaPoista
 5. Miten upeita narsissikuvia! Minä olen istuttanut sekä Texasia, Dallasia että tahitia, joten laitan kuviin yleensä, että 'nämä ovat jotian näistä kolmesta'. Alimmainen on pikarililja, otaksun. Laitoin sen juuri puutarhakirjaani ja situta sitä syksyllä. Eräässä blogissa näin sen valkoisena.

  Wau!, mikä talo.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...