maanantai 3. toukokuuta 2010

Vihreää

Tämän viikon värikollaasihaasteessa olikin vihreää ja vielä lisää vihreää! Kieltämättä sopii vuodenaikaan hyvin joten pakostikin tuli mukaan (taas!) puutarhakuvia, mutta mukana myös ihana Viiru-kissamme hypnoottisella smaragdituijotuksellaan ;)
Kasvihuoneessa näkyy jo paljon kevään merkkejä. Istuttamani "kasipallo" (8-ball) kurpitsansiemenet kasvavat jo hyvää vauhtia. Näkyvissä myös ritarinkannuksia, nukkapähkämöä, hopeahärkkiä ja palavarakkautta. Krookukset ovat kukkineet runsaasti jo reilun viikon, tuntuu että ne kasvavat silmissä. Narsissit ovat vielä alle 10 cm pituisia, laukat tuntuvat pituuskisassa menevät kovaa vauhtia ohi. Keltaiset ja violetit kevätkurjenmiekat ovat myös alkaneet kukkia. Perennapenkit ovat myös alkaneet heräillä tähän päivään viime päivien sadekuurojen myötä.

Kylpyhuoneremontti alkaa olla loppusuoralla ja lattiakin on saanut mustavalkoisen ruutulattian. Postaan kuvia piakkoin paremmalla ajalla, mutta nyt takaisin töihin, eli (taulun) maalauspuuhiin!

15 kommenttia :

 1. kiva kollaasi (: ja ihana kissa...

  VastaaPoista
 2. oikein raikas tämä (: tykkäilen. kissakin siellä kivasti kurkkii

  VastaaPoista
 3. Kiva kollaasi! Raikas ja vihreäsilmäinen kissa mainio:)Ainoa, jonka muuttaisin:ottaisin nuo apilanlehdet pois...ethän loukkaanu:)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa väriloistoa! Miauu suloinen - uskomattomat silmät.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista! :)

  Eija: En tietenkään loukkaannu, olen muuten ihan samaa mieltä ja pähkäilin että laittaako vai ei, ne on vähän "liikaa" ja irtonaiset muuten luonnollisten kuvien päällä :)

  VastaaPoista
 6. Raikas vihreä kollaasi. Minäkin ihastelen kissan vihreitä silmiä.

  VastaaPoista
 7. Ihana! Hauskasti tuo katti tuolla kurkistaa - yrittää selvästi varastaa kaiken huomion vihreänvihreillä silmillään :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat silmät ja mikä vaaleanpunainen nenu :-)
  Minusta taas nuo apilanlehdet ovat kivat, katkovat suorat linjat mukavasti. Mutta kollaasin ehdottomasti paras anti on tuo vangitseva katse!
  Talosi on muuten eri mielenkiintoisen näköinen, tuollainen korkea... Haluatko paljastaa mikä talo on ennen ollut? Vai onko ollut erikoinen asuintalo?

  VastaaPoista
 9. Kiitos Saila! :) Niinpä, jos tulee vaaleanpunainen haaste jossain vaiheessa niin varmaan löytyy sieltä Viirun nenu ;)

  Talo on ollut aikaisemmin paikallisen nauhatehtaan työväen asuntolana, viimeiset asukkaat taisi olla talossa joskus 80-luvulla jonka jälkeen oli tyhjillään tuohon vuoteen 2002.

  VastaaPoista
 10. Vau, mitkä silmät tuolla Viirulla ! Todella hypnoottiset... ; )
  Kaunis kollaasi heleästä vihreästä : )

  VastaaPoista
 11. Kaunis kaunis kollaasi ja kissi(n silmät) on pisteenä iin päällä:)

  VastaaPoista
 12. Onpa ihanaa kun kaikki ei ole valkoista ja steriiliä talossasi, vaan värejä ja "mystisyyttä". Olit rohkea nainen ryhtyessäsi tähän urakkaasi.

  VastaaPoista
 13. Sariw, Inkivääri ja Piitu, kiitos ihanista kommenteistanne :)

  VastaaPoista
 14. Viiru on vielä varuillaan katsellen meitä kommentoijia, kyllä se meihin tottuu. Ihanat silmät sillä kyllä on. Toivottavasti näemme Viirua myös jatkossa eri yhteyksissä. Kollaasistasi pidän kovasti ja Viiru keskellä on aivan ihana silmineen ja vaaleanpunaisine nenineen.Keväällä vihreä väri saa ihmisen mielen ja kehon liikkeelle. Puutarha kutsuu.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...