tiistai 25. toukokuuta 2010

Jotain rajaa?

...nimittäin taimikasvatukselle, eritoten kurpitsojen kasvatukselle! Alkaa käydä tuo 5m² kasvihuone hyllyineen ahtaaksi kun on (kaiken muun lisäksi) 21 kurpitsantainta kasvamassa eikä niitä voi vielä ulos istuttaa kun kävi yöt niin kylmiksi. Suuret lehdet jo kaikissa ja näkyy pikkuruisia kukannuppuja tulossa. En ole ennen kurpitsoja kasvattanut siemenestä joten olen kyllä taimista tosi onnellinen ja on kyllä tämän vuoden Halloweenkoristelu turvattu! :) Suurin osa niistä on koristekurpitsaa, onko kenelläkään tietoa tai kokemusta kuinka ne saisi onnistuneesti kuivattua kun aika tulee?

Viime viikonlopun projektia:


"Ruusujen hautausmaaksi" ristimäni penkki sai uuden elämän kun kuolleet ruusut saivat lähteä. Tilalle tulee perennapenkki. Taustalla kasvava pensaskaali on ollut paikallaan jo muutaman vuoden. Akileijat olivat itsekseen kylväytyneet ruusupenkkiin, joten ne saivat jäädä kun niin tukevia taimia ovat. Yksi valtikkanauhus sai uuden paikan tästä penkistä ja kohta tulee kaveriksi tummansinistä ritarinkannusta.

Paras aika keväästä on meneillään. Lemmikit, kevätesikot, omenapuut, kirsikkapuut ja purppuratuomi kukkivat:2 kommenttia :

  1. Kauniita kuvia kevään kukkijoista. Pihassasi on ihana kivimuuri, kelpaa siinä kyljessä kukkien asustaa. :)

    VastaaPoista
  2. Ruusujen hautausmaa - varsin runollista, mikähän kauniimpi nimi kävisi kompostille?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...