tiistai 11. toukokuuta 2010

Puutarhakuulumisia


Viime viikolla sain siskoltani ihanan rehevän amppelikukan syntymäpäivälahjaksi (nimeä en valitettavasti enää muista!), nyt se majailee tuolla kasvihuoneessa odottelemassa vielä lämpöisempiä säitä (taustalla näkyy vähän salaattia ja hernettä kasvamassa korissa, kokeeksi laitoin jotta saa pian tuoretta lehtisalaatia).

Kylppärissäni odotteli myös siskolta ja hänen mieheltä ihana saippuayllätys! Keijuja kun aina maalailen, niin tietysti keijusaippuoita ;) ja pienessä ihanassa ammeessa Wisteria kylpyvaahtoa, -suolaa ja -palloja! Tämä kuva tosin otettu keittiössä (ei ole hellaa vessassa...heh). Kiitos ihanalle systerille yllätyksistä!
Puutarhan viimeisintä kasvua: viime syksyisiä narsissi-, krookus-, ja posliinihyasintti-istutuksia ja kimmeltäviä vesipisaroita ruusujuuren lehdillä.Aidanvierusta sulaa keväällä hyvin nopeasti joten ajattelin sen olevan otollinen kasvupaikka kevään sipulikukille ja saa ohikulkijatkin niiden kukoistuksesta siinä toivon mukaan nauttia :)

3 kommenttia :

  1. Kiva kun olet laittanut kukkia ohikulkijoillekin! Sipä paitsi, on se itsellekin kivempi tulla kotiin kun on kaunista.

    VastaaPoista
  2. Ihastuttava saippuaylläri ja aidanvierusta!

    VastaaPoista
  3. Oisko tuo kukka miljoonakello tai torenia?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...