torstai 17. huhtikuuta 2014

Aurinkoista pääsiäistä!
Tulin toivottamaan teille blogikamuille oikein värikästä ja aurinkoista pääsiäistä! Nautitaan upeasta viikonlopusta ja ihanasta kevätsäästä. Ruukkunarsissit piristävät ihanasti kun maassa olevat sipulit vasta hieman pilkottavat piippoineen mullan alta. Villa Siniäkin kävin jo siivoilemassa kevätkuntoon.Sain tänään siskoltani pääsiäistuliaisiksi ihania 'Bridal Crown' -narsisseja joiden huumaava tuoksu täyttää huoneen. Kiitos Sussulle! Sain häneltä myös viime viikolla järjettömän upean nimipäiväkimpun...


...siinä on kaikkia lempikukkiani ihanissa väreissä. En aikonut nimppareita mitenkään juhlistaa, mutta sitten tulikin kasapäin lahjoja ja kukkia. Naapurikin toi ruukullisen narsisseja ja porukalla sitten juotiin kahvia ja vedettiin suklaajäätelöä koko purkillinen :)Tänään leivoin pääsiäiseksi rahkapiirakoita pullataikinapohjalla. Rahkan joukkoon laitoin sitruunamehussa marinoituja rusinoita ja persikanpaloja. Voileipäkakunkin tekaisin viikonlopuksi mutta se on vielä koristelematta.


Mimma lähettää myös pääsiäisterveisensä ja kehottaa kaikkia ottaman ihan rennosti.
Loppuun vielä pakollinen bataattipäivitys: bataatista irroitetut pisimmät versot ovat juurtuneet hyvin ja nopeasti! Juuret ilmestyivät jo päivässä. Nämä juuret ovat noin viikon kasvun tulosta :) Kuten takaa näkyy, lisää irroitettavia ja juurrutettavia versoja on tulossa vielä paljon!


6 kommenttia :

 1. Aurinkoista ja suklaista pääsiäistä sinulle ja Mimmalle. Mahtaako juttu talostasi olla seuraavassa Meidän Talo-lehdessä: siinä kun kuulemma esitellään sinkkujen omakotitaloja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! En yhtään tiedä, olettaisin että ilmoittaisivat minullekin jos se juttu lehdessä joskus on :) täytynee pitää silmällä. Toivottavasti ei ainakaan olisi tuollaisessa sinkkujen teemanumerossa, sellaiseen en ole halukas lähtemään :/ alkaa kaiken maailman papat soittelemaan...

   Poista
 2. Aurinkoista pääsiäistä sinnekin, ihana kukkien paljous sinulla :)

  VastaaPoista
 3. Leppoisaa pääsiäistä sinulle ja Mimmalle! Nautitaan auringosta ja lämpimistä ilmoista!

  VastaaPoista
 4. Ihanan värikästä ! Tuoksuvat narsissit on super ihania.. löysin meidän torilta pari erikoisempaa. Ne ja hyasinttien tuoksu..... : )
  Iloista pääsiäisen aikaa sinullekin !

  VastaaPoista
 5. Oikein herkullista, värikästä, leppoisaa ja aurinkoista pääsiäistä sinulle ja Mimmalle!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...