tiistai 29. huhtikuuta 2014

Illalla telkkarissa SVT Trädgårdskärlek

Voiko oikeasti olla mahdollista että Virpi Suutarin puutarhaelokuva Eedenistä pohjoiseen tulee jo tänään telkkarista FST-kanavalta TV-sarjaksi pätkittynä? Huomasin ohjelmistossa tulevan tänään klo 23.00 ohjelma "SVT Trädgårdskärlek" ja sen Eeden -dokumentin nimihän oli englanniksi "Garden Love"

Ohjelmaa kuvaillaan näin:

Finsk dokumentär från 2014. Vad rör sig bakom häckarna i en finsk trädgård? Växter, naturligtvis. Men också starka känslor, galenskap och en stor portion humor. När äkta par berättar om sin passion blir trädgården lika levande som livet självt. En film av Virpi Suutari. Även 1/5

Eli googlekääntäjällä vapaasti käännettynä dokumentti kuinka Suomalaisissa puutarhoissa kukoistavat kasvien lisäksi vahvat tunteet, hulluus ja huumorintaju. Kun pariskunnat kertovat intohimostaan puutarhoihin, tulee niistä yhtä eläviä kuin elämä itse. Ohjaus Virpi Suutari 1/5.

Täytyypä pitää silmällä. Se elokuva kiinnostaa niin kovasti enkä ole sitä vielä nähnyt :)

EDIT: Olihan tuo juurikin se koko elokuva! Eikä mikään 1/5 osainen sarja. Uskomattoman ihana elokuva jonka katsoisi mielellään toistekin, toivottavasti tulee telkkarista joskus uudelleen. Ruotsin SVT:llä uusinnat 1.5. ja 5.5. mutta ne eivät ainakaan Suomen FST:n kautta valitettavasti näy :( eikä ole ohjelmalla nettikatseluoikeuksia.

13 kommenttia :

 1. Vau, sama täällä, leffa näkemättä ja tämä kiinnostaa nyt kovasti. Kiitos tiedosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä, nyt vaan silmät kiiluen odotellaan. :) Olipa taas ihana jakso juuri myös tuota Ranskan puutarhahelmet -ohjelmaa.

   Poista
 2. Vau sanon minäkin! Kävin katsomassa leffan, mutta haluan kyllä nähdä sen uudestaan!

  VastaaPoista
 3. 20 min jakson alkamisen jälkeen huomasin postauksesi. Ehdin olla nenä ruudussa vielä melkein tunnin. Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, ilman sitä olisin missannut tämän ihanan elokuvan. Piti katsoa alusta loppuun, ja nautin joka sekunnista!

  VastaaPoista
 5. Hyvä että ehditte katsoa, olihan se aivan upea elokuva eikä naurulta ja kyyneliltä siinä vältytty ♥ Oli pakko äkkiä jakaa vinkki kun tiesin niin monen puutarhakamun odottavan sen näkemistä itsekin haaveilin tuon elokuvan katsomisesta ja ajattelin että siinä menee ainakin vuosi ennen kuin telkkarista tulee. Oli kyllä katsomisen arvoinen.

  VastaaPoista
 6. En tiennyt elokuvasta, mutta katselin sen vinkistäsi innostuneena, ja oli tultava sanomaan kiitokset ihanasta suosituksesta! Puutarhaohjelma just mun makuuni. Ihania ihmisiä, hauska ja niin koskettava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, aivan ihana ja kauniisti kuvattu myös <3 puutarhojen tunnelma ja ihmisten tarinat tallennettu loistavasti.

   Poista
 7. No voi ei, olen kuullut että leffa on ihan loistava ja henkilöt ihan uskomattomia. Toivotaan, että tulee uudestaan, kun näin pääsi menemään ohi. Kiitos tiedosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että tulee uudelleen, ylisanoja ei kyllä ole tämän leffan suhteen, ansaittuja kehuja :)

   Poista
 8. Hei kaikille, elokuva on vielä teattereissa ja sen saa omalle paikkakunnalleen ottamalla yhteyttä lähimpään teatteriin ja kysymällä montako kvaeria pitää tulla, että järjestävät näytöksen.
  Kaikissa niissä teattereissa joissa elokuva on ehtinyt käydä, uudelleen esittäminen on ihan järjestelykysymys.
  DVD tulee myyntiin elokuussa.
  STV:n esitys oli ennenaikainen eikä sen pitänyt näkyä Suomessa, hauskaa kun kuitenkin piditte.
  Ihanaa puutarhakautta,
  Ulla Simonen /Eedenistä pohjoiseen tuottaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi Ulla ja kiitos teille kaikille tuon ihanan elokuva tekijöille ♥ Postasin nämä terveisesi vielä blogiini jotta katsojat löytävät tiensä teattereihin. Varmasti ostan myös DVD:n jotta sitä voi katsella sitten kylminä talvikuukausina :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...